Hollywood: 6 vedete care s-au născut în familii bogate. Cine sunt norocoşii?

Dacă o mare parte dintre vedetele de azi au început de jos, fiind nevoite să muncească mult pentru a ajunge în lumea celor bogaţi şi celebri, drumul altor staruri a fost unul uşor. S-au născut în familii bogate care i-au ajutat să-şi facă remarcat talentul şi să cunoască succesul rapid. Iată câteva dintre vedetele care au avut norocul să se nască bogate.

Jordin Sparks

Şi-a făcut singură un nume în industria muzicală, câştigând sezonul 6 al celebrei emisiuni-concurs "American Idol", la începutul anului 2007. Însă nici înainte de e deveni celebră, Jordin nu s-a confruntat cu greutăţi materiale. Tatăl vedetei este Phillippi Sparks, fost jucător NFL în echipele N.Y. Giants şi Dallas Cowboys, iar mama sa Jodi este o antreprenoare de succes.

Miley Cyrus

În 1992, când simpatica Miley Cyrus venea pe lume, tatăl său cunoştea succesul cu melodia "Achy Breaky Heart" care s-a vândut în peste 1,4 milioane de copii. Dacă Miley nu-l avea drept tată pe Billy Ray Cyrus, a cărui avere este estimată la aproximativ 50 milioane de dolari, şansele să-i fie descoperit talentul de cei de la Disney Channel ar fi scăzut semnificativ.

Willow şi Jaden Smith

Familia Smith este una extrem de talentată. Jaden pare că îi calcă pe urme tatălui sau, Will Smith, în ceea ce priveşte cariera. Nici sora sa, Willow nu este mai prejos. Fata cuplului Will şi Jada Pinkett Smith a ajucat primul rol la doar 7 ani, în filmul I Am Legend. Însă adevaratul succes l-a cunoscut cu single-ul Whip My Hair, care a ocupat primul loc în topul Billboard Hot 100. Pe lângă talent, Willow şi Jaden Smith moştenesc şi averea părinţilor săi estimată la peste 200 de milioane de dolari.

Cassie Ventura

Deşi nu sunt cunoscute multe detalii despre părinţii cântăreţei, se ştie că vedeta s-a născut şi a crescut în New London, Connecticut. Cassie a studiat la o şcoală privată scumpă, care spune multe despre starea materială a familiei, având în vedere că taxa anuală ajunge la 26.000 de dolari.

Robin Thicke

Ştiai că Robin Thicke este fiul actorului, compozitorului, producătorului şi scenaristului Alan Thicke? Nici mama sa nu este necunoscută publicului. Gloria Loring este şi ea actriţă, cunoscută pentru rolul din serialul "Days of Our Lives".