Hollywood: 6 vedete care s-au deghizat în alte vedete de Halloween

Celebrităţile au dovedit încă o dată că pot fi foarte creative cu costumele pe care le-au ales pentru petrecerile de Halloween din acest an. Pe lângă vrăjitoare, scheleţi, fantome şi alte personaje fantastice, câteva dintre vedete au ales, pentru o noapte, să intre în pielea colegilor sau colegelor, la fel de celebri. Iată pe cine au ales!

 Sursă foto:Hepta

Paris Hilton

Diva a reuşit să atragă privirile tuturor bărbaţilor de la petrecere cu o costumaţie extrem de sexy. Paris a ales să se costumeze în Miley Cyrus şi a îmbrăcat un body de culoare gri, pe care a avut imprimat faţa unui şoricel zâmbitor de culoare roz, la fel cu cel pe care cântăreaţa l-a purtat pe 25 august la gala MTV VMA 2013.

Cindy Crawford şi Rande Gerber

Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber,  au ales ţinute rock pentru Halloween-ul din acest an. Cei doi s-au deghizat în membrii celebrei trupe rock Guns N' Roses, Slash şi Axel Rose.

Hugh Hefner şi Crystal Harris

Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus de la gala MTV VMA 2013 din august a făcut valuri în întreaga lume şi nu a fost uitată nici până acum. În amintirea celebrului show, Hugh Hefner şi sotia lui, Crystal Harris, au ales să se costumeze la fel ca Robin Thicke şi Miley Cyrus în seara gala MTV VMA. Mândru de alegerea sa,  fondatorul revistei Playboy a postat o imagine cu el pe Twitter şi soţia sa înainte de petrecerea organizată la conacul Plyboy.

Miley Cyrus

Cântăreaţa a dezvăluit fanilor pe pagina de Twitter personajul ales pentru Halloween. Miley a copiat look-ul lui Lil Kim de la un eveniment din 1999. Astfel că vedeta a îmbrăcat o rochie mov, care îi descoperea un sân.