Hollywood: 6 vedete care regretă că şi-au făcut operaţii estetice

10 Octombrie 2011

Vedetele de la Hollywood apelează, uneori, la bisturiu de amorul artei, nu pentru că ar avea un defect major de corectat. Un exemplu grăitor este frumoasa Kim Kardashian, care, la nici 30 de ani, a considerat că e cazul să se reîntinerească cu puţin botox. Rezultatul? Faţa ei s-a înroşit şi s-a umflat ca un balon.

Kim Kardashian: schimonosită de botox


O invidiem pentru tenul măsliniu şi radiant, dar iată că vedeta, veşnic nemulţumită, şi-a injectat botox în zona pomeţilor, pe vremea când juca în reality show-ul care a făcut-o celebră, "Keeping Up with the Kardashians". La final a fost însă oripilată de inflamarea şi înroşirea zonei cu pricina. "Acum realizez că botoxul n-a fost alegerea bună pentru mine la vârsta aceea. Cred că atunci când eşti tânără există alte metode prin care-ţi poţi îngriji pielea." Kim, nu te contrazicem!

Denise Richards: sâni giganţi


Denise Richards este superbă cu sau fără sâni mari! La vârsta de 19 ani, dintr-o dorinţă acerbă de afirmare, actriţa a decis să-şi pună silicoane. Denise îi voia puţin mai mari. Nu se ştie dacă medicul chirurg care s-a ocupat de sânii ei o fi avut sau nu un exces de zel, cert este că i-a mărit considerabil cupa la sutien. Richards a fost nevoită să mai suportă încă două intervenţii ca să ajungă la mărimea dorită. Denise explică într-un interviu că s-a grăbit atât de tare să-şi facă prima operaţie de mărire, încât nu s-a interesat deloc de doctorul respectiv. "M-am gândit că dacă e un medic chirurg, trebuie să fie unul bun." Din nefericire, al doilea medic, în loc să-i micşoreze, i-a mai mărit puţin, povesteşte actriţa. Abia a treia operaţie a fost una cu succes!

Dana Delany: cu un ochi căzător


Actriţa pe care o recunoşti din serialul "Neveste disperate" este o altă victimă a botox-ului. Actriţa şi-a injectat faţa cu botox acum 7 ani, numai că operaţia n-a fost un real succes. De ce? Pentru că doctorul i-a atins un nerv, ceea ce a făcut ca unul dintre ochii ei să cadă. "Înainte eram simetrică. Acum nu mai sunt!"

Tori Spelling: sâni defecţi


Toată lumea regretă că Tori Spelling şi-a pus implanturi. Totuşi, actriţa insistă să poarte în continuare decolteuri oripilante, cum ar fi cel din imagine. Întrebată dacă regretă sau nu că şi-a pus silicoane, actriţa a răspuns afirmativ, dar n-a făcut referire la forma ciudată a sânilor ei. Tori a precizat că dacă ar da timpul înapoi, nu şi-ar mai face operaţia de mărire a sânilor, pentru că aceasta i-a afectat lactaţia. "Ador să fiu mamă. Vreau să am mai mulţi copii. Acesta este rolul meu. Dacă ştiam că îmi afectează lactaţia, nu mi-aş mai fi pus implanturi."

Tara Reid: stomac ridat


Într-un final, Tara Ried a explicat întregii lumi ce s-a petrecut cu stomacul ei, care arată ca acela al unei femei ajunse la vârsta a treia. "Mi-am făcut liposucţie, deşi eram slabă, pentru că îmi doream un abdomen bine tonifiat, cu pătrăţele. Totul a eşuat însă. Stomacul meu a devenit cel mai ridat şi scofâlcit lucru."

Sharon Stone: buze ca de păstrăv

"Am crezut că nimeni nu mă iubeşte. Mi-am zis că viaţa mea ar fi mai fericită, dacă mi-aş opera buzele!" Justificarea vine din partea actriţei Sharon Stone, care regretă că şi-a modificat buzele, precizând că operaţia a făcut-o să arăte ca un păstrăv.

MAI MULT DESPRE: vedete, operatii estetice, botox, regreta