Hollywood: 6 vedete care refuză să îmbătrânească

Tinereţe fără bătrâneţe. Acesta este ţelul multora dintre vedetele de la Hollywood. Operaţii estetice, diete minune, ore întregi de exerciţii fizice sunt doar câteva dintre metodele care le ajută în lupta împotriva trecerii timpului. Iată 6 staruri care, deşi trecute de 40 de ani, reuşesc să arate ca la 20.

Madonna


53 de ani. Aceasta este vârsta pe care diva încearcă din răsputeri s-o ascundă. Şi o face cu succes. Secretul ei? Cele mai recente fotografii demonstrează că iubirea pe care o primeşte de la bărbaţi cu mult mai tineri decât ea o ajută să facă faţă atât de bine trecerii timpului. După relaţia pe care a avut-o cu modelul brazilian Jesus Luz, între ei fiind o diferenţă de vârstă de aproape 30 de ani, Madonna s-a cuplat cu un nou tinerel: un dansator francez de numai 24 de ani. În plus, operaţiile estetice, orele petrecute la sala de fitness şi dietele urmate cu sfinţenie o menţin tânără.

Demi Moore


Nu sunt puţine intervenţiile la care a apelat Demi pentru a-şi păstra frumuseţea. Şi privind fotografiile cu ea nu putem spune decât că au meritat efortul şi banii. La 48 de ani, Demi Moore arată foarte bine şi chiar mai tânără decât soţul ei, Ashton Kutcher, de 33 de ani.

Jane Fonda


La 73 de ani, Jane arată mai bine decât multe dintre femeile care au jumătate din vârsta ei. Ea recunoaşte că a apelat la operaţii estetice pentru îndepărtarea ridurilor şi la injecţii cu botox. Jane spune că nu a descoperit secretul frumuseţii veşnice, chiar dacă s-a documentat foarte mult pentru cărţile despre îngrijire şi sănătate şi dvd-urile cu atrenamente de aerobic şi fitness.

Sharon Stone


Blonda sexy de 53 de ani susţine că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică, iar felul în care arată este rezultatul unei diete lejere, unui regim de viaţă sănătos şi alergărilor în parc alături de cei trei băieţi ai săi. S-o credem pe cuvânt?

Cindy Crawford


Supermodelul de 45 de ani este mamă a doi copii şi a declarat că este mândră de trupul ei. "Nu am pretenţia să arăt ca la 23 de ani. Recunosc că am celulită, însă am o vârstă şi am născut de două ori", a mărturisit ea. Crawford recunoaşte că mâinile şi pieptul sunt zonele care trădează cel mai uşor vârsta unei femei.

Cher


La 65 de ani diva demonstrează că frumuseţea nu are vârstă. Cher a recunoscut însă că în mare parte se datorează ajutorului primit din partea chirurgilor plasticieni. "Toată lumea spune că mi-e frică să îmbătrânesc, dar adevărul este că, în meseria mea, a îmbătrâni şi a dispărea e cam acelaşi lucru", declara vedeta.