Hollywood: 6 vedete care nu fac faţă celebrităţii. Descoperă cine a cedat nervos!

Viaţa la Hollywood nu înseamnă doar lux şi răsfăţ. Presiunea care vine odată cu celebritatea este mare şi puţini reuşesc să-i facă faţă cu brio. Iată câteva dintre vedetele copleşite de succes!

Robert Pattinson

Deşi pare că statutul de vedetă i se potriveşte ca o mănuşă, actorul în vârstă de 27 de ani a recunoscut într-un interviu pentru revista GQ că îi este greu şi că viaţa i s-a schimbat total după ce a devenit celebru. "Este ciudat, însă nu mai ai o viaţă normală după ce devii cunoscut. Oamenii nu realizează cât de singur eşti. Oricum, eu mă simt norocos că am cunoscut succesul la o vârstă înaintată şi am avut şansa unei vieţi normale înainte," a declarat Robert Pattinson.

Chris Brown

Starul în vârstă de 24 de ani este urmărit mereu de paparazzi după relaţia pe care a avut-o cu Rihanna. Celebru pentru ieşirile violente, cântăreţul a fost implicat în numeroase scandaluri atât cu paparazzi, cât şi cu colegii de breaslă.  

Amanda Bynes

Amanda Bynes se numără printre starurile care au cunosct celebritatea la vârste fragede şi care au cedat în faţa presiunii. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, dar şi cu probleme psihice.

Britney Spears

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, vedeta a suferit câteva căderi nervoase destul de serioase. În timpul unui astfel de episod, vedeta s-a ras în cap într-un salon. Au urmat apoi nenumărate internări în clinici de dezintoxicare, care au ajutat-o pe cântăreaţă să se pună pe picioare. În prezent, Britney pare că şi-a găsit echilibrul.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a devenit celebră la vârsta de 11 ani, după prestaţia din remake-ul "The Parent Trap". Celebritatea însă a copleşit-o, evoluţia ei nefiind una pozitivă. Denumită şi "copilul rebel al Hollywood-ului", actriţa în vârstă de 27 de ani a fost prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, decât pentru reuşitele actoriceşti. Viaţa vedetei a fost presărată de probleme provocate de consumul de alcool, de droguri dar şi de dispute cu autorităţile.

Kanye West

Rapperul este cunoscut pentru temperamentul agresiv şi pentru numeroasele dispute pe care le are frecvent cu paparazzi.