Hollywood: 6 vedete care îşi şochează fanii pe Twitter şi pe Facebook

Paparazzi nu sunt singurii care reuşesc să facă poze scandaloase. Vedetele ne arată de multe ori că nu este nevoie de ei pentru ca fanii să aibă acces la imagini personale. Pe reţelele de socializare, apar zilnic fotografii intime postate de vedete. Iată starurile care adoră să şocheze pe Twitter şi Facebook.

Courtney Love: "Aşa arăt după ce fac sex"

"Geisha mea interioară, care renaşte după sexul cu războinicul meu nebun kabuki..." este mesajul care a însoţit poza de mai sus, postată de Cortney zilele acestea pe Twitter. Cântăreaţa în vâsrtă 48 de ani a sugerat fanilor că poza este făcută la scurt timp după o partidă de amor cu un... "kabuki".

Heidi Klum

Modelul în vâsrtă de 40 de ani şi-a obişnuit fanii din reţelele de socializare cu poze indecente.
Vedeta a postat pe internet zilele trecute o imagine în care le arată fanilor... fundul. Se pare că Heidi, aflată în vacanţă în Barbados, nu a folosit cremele cu protecţie solară şi s-a ales cu arsuri, fotografia fiind însoţită de un mesaj dureros: "Ouch".

Madonna

Deşi are 54 de ani, Madonna continuă să şocheze atât la apariţiile publice, cât şi pe reţelele de socializare. Recent, vedeta a postat pe Twitter o poză în care apărea purtând un văl din lanţuri. "Revoluţia iubirii depinde de ... Inshallah (cuvânt arab ce înseamnă "voia Domnului")", a fost descrierea pozei. Fanii au reacţionat la poze, fiecare interpretând alfel mesajul cântăreţei. Unii consideră că prin această imagine, Madonna a vrut să sugereze emanciparea femeii, iar alţii cred că poza a fost un mesaj critic la adresa persecuţiei femeilor în ţările islamice.

Dacă Madonna este o adeptă a Cabalei, iar iubitul său, Brahim Zaibat, este musulman.   

Nicki Minaj

În iunie anul acesta, cântăreaţa a decis să devină mai intimă cu fanii săi şi a postat pe internet o fotografie topless.

Rihanna

Se numără ptintre cele mai populare vedete pe reţelele de socializare. Explicaţia este una simplă: Rihanna obişnuieşte să împărtăşească fanilor momente intime din viaţa ei, precum fotografii foarte sexy.

Justin Bieber

Starul în vârstă de 19 ani și-a făcut un obicei din a posta imagini şocante pe rețelele de socializare. După fotografiile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber a pozat şi cu pantalonii în vine.