Hollywood: 6 vedete care au trecut prin tragedii

Când lovesc, tragediile nu ţin cont de cine este persoana în cauză. Vedetele de la Hollywood sunt un exemplu concret că nenorocirile pot lovi oricând, oricum. Liam Neeson, John Travolta, Mike Tyson sau Jennifer Hudson sunt numai câteva dintre vedetele de la Hollywood care au trăit adevărate drame.

Liam Neeson

Liam Neeson a trecut printr-o cumplită tragedie în martie 2009. În timpul unei vacanţe la schi în Mont Tremlant, Canada, soţia sa, actriţa Natasha Richardson a avut un accident şi s-a lovit la cap. Actriţa a fost spitalizată după ce a acuzat o durere de cap. Pe 18 martie a decedat, la numai 45 de ani. Liam şi Natasha aveau împreună trei copii şi păreau să aibă o căsnicie perfectă.

John Travolta

Pe 2 ianuarie 2009, Jett Travolta, fiul în vârstă de 16 ani al actorului John Travolta şi al actriţei Kelly Preston a fost găsit fără suflare în baie, în timpul unei vacanţe în Bahamas. Se pare că Jett a suferit un atac cerebral care i-a cauzat moartea. După decesul acestuia, părinţii extrem de îndureraţi au dezvăluit că fiul lor suferea de sindromul Kawasaki, o boală foarte gravă care determină inflamarea vaselor de sânge.

Jennifer Hudson

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson a avut parte de o tragedie inimaginabilă. În octombrie 2008, Darnell Donerson, mama actriţei şi Jason, fratele acesteia, au fost împuşcaţi mortal în locuinţa lor din Chicago. Julian King, nepotul în vârstă de 7 ani al vedetei a fost dat dispărut şi a fost găsit mort într-o maşină, câteva zile mai târziu. Criminalul a fost identificat ca fiind fostul cumnat al lui Jennifer.

Mike Tyson

Pe 26 mai 2009, Exodus, fiica în vârstă de 4 ani a lui Mike Tyson a murit într-un stupid accident domestic. Fetiţa se juca pe o bandă de alergare când s-a strangulat accidental cu o coardă ataşată de aparat. Fiica lui Tyson a fost susţinută în viaţă câteva zile la rând de aparate, iar când şansele de supravieţuire erau inexistente, a fost decuplată.

Eric Clapton

Nici legendarul chitarist Eric Clapton nu a fost ferit de tragedii. În 1991, fiul acestuia în vârstă de patru ani a căzut de la etajul 53, dintr-un apartament din New York, în timp ce se afla împreună cu părinţii săi în vizită, la un prieten de familie. Moartea lui Conor l-a inspirat pe Clapton să scrie piesa "Tears in Heaven", care i-a adus un premiu Grammy.

Roman Polanski

Actriţa Sharon Tate, care a fost ucisă la vârsta de 26 de ani alături de alţi doi prieteni, are una dintre cele mai tulburătoare poveşti. Soţia lui Roman Polanski, însărcinată în nouă luni, a fost înjunghiată în august 1969, timp ce se afla în locuinţa sa cu alţi câţiva prieteni. După moartea soţiei sale şi a copilului său nenăscut, Polanski şi-a donat toate bunurile, spunând că nu poate deţine nimic ce îi aminteşte de viaţa sa alături de Tate, "cea mai fericită perioadă din viaţa mea", după cum a declarat regizorul.