Hollywood: 6 puştani la braţul vedetelor bătrâne. Vezi cum îşi păstrează tinereţea!

Au apus demult timpurile când femeile care se cuplau cu bărbaţi mai tineri decât ele erau condamnate de societate. În prezent, tot mai multe femei iubesc bărbaţi cu mult mai tineri, ajungând în unele cazuri să aibă aproape aceeaşi vârstă cu copiii lor. Frumuseţea, tinereţea, optimismul sunt doar câteva dintre calităţile puştilor care atrag vedetele, deseori trecute de vârsta a doua. Iată 6 dintre băieţii care au cucerit femei celebre de la Hollywood cu mult mai în vârstă. 

Jonathan Bricklin - Susan Surandon (diferenţă - 31 de ani)

Susan Sarandon, în vârstă de 65 de ani, şi Jonathan Bricklin, de 34 de ani, sunt împreună din 2010, la un an după ce actriţa s-a despărţit de Tim Robbins, cu care şi are doi copii. Actriţa a recunoscut în luna martie că are o relaţie cu partenerul ei de afaceri mai mic cu 31 de ani. Iubitul ei este mai mare cu patru ani decât cel mai în vârstă fiu al lui Susan Sarandon.

Martin Mica - Sharon Stone (diferenţă - 27 de ani)

Actriţa se află în prezent la noi în ţară pentru pelicula "What About Love". Ea nu a venit singură, ci împreună cu iubitul ei de 27 de ani, manechinul Martin Mica, şi cu cei trei copii ai săi. Cei doi s-au întâlnit în luna aprilie, la o petrecere în Brazilia. Vedeta de 54 de ani a fost cucerită imediat de tânăr. De atunci sunt nedespărţiţi.

Zaibat Brahim şi Madonna (diferenţă - 29 de ani)

Relaţiile Madonnei cu tinerei au devenit celebre. În prezent, vedeta de 53 de ani este îndrăgostită de dansatorul francez Brahim Zaibat, 24 ani.

Casper Smart - Jennifer Lopez (diferenţă 17 de ani)

Jennifer Lopez, 42 de ani, are  o relaţie de câteva luni cu dansatorul în vârstă de 25 de ani, Casper Smart. În ciuda zvonurilot potrivit cărora iubitul cântăreţei ar fi de fapt un gigolo gay care pretinde că este heterosexual pentru a profita de averea cântăreţei, cei doi continuă să fie împreună.

În aprilie anul acesta, Marc Anthony şi Jennifer Lopez au anunţat că vor divorţa, motivul fiind dat de "diferenţele ireconciliabile" dintre cei doi.

Gerard Pique şi Shakira (diferenţă - 10 ani)

Diferenţa dintre cei doi este de 10 ani, însă vârsta nu pare a avea importanţă pentru cei doi îndrăgostiţi. S-au întâlnit în timpul filmărilor pentru clipul "Waka Waka", imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. La scurt timp, artista ]n v\rst[ de 34 de ani s-a despărţit de iubitul său, avocatul Antonio de la Rua, cu care a fost împreună timp de 11 ani. În urmă cu un an, Shakira a recunoscut în premieră relaţia cu fotbalistul spaniol postând fotografii cu ei doi pe contul ei de Twitter, cu descrierea: "El este soarele meu!". Se zvoneşte că cei doi vor deveni părinţi anul acesta.

Nick Cannon şi Mariah Carey (diferenţă - 11 ani)

Mariah, care a mai fost căsătorită cu Tommy Motolla, bossul de la Sony Music, are 41 de ani, iar Nick Cannon 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut la filmarile videoclipului "Bye, Bye", regizat de Cannon, şi s-au căsătorit în secret în anul 2008, după o relaţie de... o lună. "Căsnicia lor nu va dura nici şase luni. Nick face tot ce îi cere Mariah - e căţeluşul ei. Nu îl respectă deloc, deoarece nu ştie să-şi impună punctul de vedere, iar diva are nevoie de cineva care să o venereze", declara un apropiat al celor doi, pentru revista Life and Style, în 2008. Însă Mariah şi-a găsit fericirea alături de Nick alături de care are doi copii.