Hollywood: 6 procese ridicole în care au fost implicate vedete

Chiar dacă sunt celebri şi adoraţi de milioane de oameni, artiştii de la Hollywood nu sunt feriţi de scandaluri şi procese, care de care mai ciudate sau mai penibile. Iată câteva cazuri de scandaluri ridicole care au ajuns în sala de judecată.

P. Diddy, acuzat de organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001


O femeie din Statele Unite l-a dat în judecată pe rapper, cerând fabuloasa sumă de 1 miliard de dolari şi acuzându-l pe celebrul muzician de implicare în organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. De asemenea, Valerie Joyce Wilson Turks, căci acesta este numele femeii, susţine că a fost iubita lui P. Diddy, cu care ar avea un fiu, Cornelius Wilson, în vârstă de 23 de ani. Femeia a declarat că rapperul alături de Kim Porter, fosta iubită a acestuia, şi Rodney King, un bărbat devenit celebru în Statele Unite după ce a fost agresat de forţele de poliţie din Los Angeles în timpul unor incidente petrecute în 1991, ar fi dărâmat turnurile gemene şi i-ar fi abuzat copiii în mai multe rânduri.

Michael Jordan, dat în judecată de un om cu care seamănă prea mult


În 2006, Allen Heckerd l-a dat în judecată pe Michael Jordan pe motiv că seamănă prea mult cu legenda NBA. Bărbatul s-a plâns că suferă zilnic din cauză că oamenii îl confundă cu Jordan, fiind foarte afectat emoţional. 830 de milioane de dolari a fost suma pe care a cerut-o Heckerd, dar a renunţat în foarte scurt timp la proces.

Lindsay Lohan, supărată că a fost numită "dependentă de lapte"


Nu mai este o noutate pentru nimeni problema pe care o are Lindsay Lohan cu drogurile şi alcoolul. Însă a fost confirmată încă o dată când actriţa a dat în judecată compania financiară E-Trade pentru că numele ei a fost asociat în spotul publicitar cu cuvântul "milkaholic" (dependent de lapte). Trecutul zbuciumat al actriţei cu dependenţele de alcool şi droguri le-a dat ideea realizatorilor reclamei să facă o asemenea asociere. Lindsay spera să obţină în urma procesului nu mai puţin de 100 de milioane de dolari.

Sacha Baron Cohen dat in judecata pentru "Bruno"


O femeie în vârstă l-a dat în judecată pe "Bruno", personajul interpretat de Sacha Baron Cohen, pe motiv că a intrat într-o sală de bingo şi a atacat-o. Femeia susţine că din cauza incidentului provocat de "Bruno" are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Un fan Elvis acuză familia că a minţit în legătură cu decesul artistului


Un bărbat a dat în judecată pe urmaşii lui Elvis Presley pe motiv că aceştia au minţit în legătură cu decesul artistului. Bărbatul susţine că Elvis trăieşte şi că îl sună şi vorbesc la telefon în mod regulat.

Courtney Love, dată în judecată pentru neplata unor facturi


Courtney Love a fost dată în judecată de American Express pentru suma de 352.059 dolari, pentru neplata unor facturi. Compania a declarat că regimul privilegiat de care s-a bucurat Courtney Love în ceea ce priveşte comisioanele a fost suspendat pentru că artista americană a refuzat să îşi plătească facturile.