Hollywood: 6 femei supersexy, dar singure. De ce oare? Află-le poveştile!

Norocul în dragoste nu ţine de cât de bine arăţi sau de cât de mult succes ai. O demonstrează femei frumoase şi extrem de sexy, care sunt fără parteneri. Iată 6 dintre vedetele sexy ale Hollywood-ului care nu şi-au găsit jumătatea.

Rihanna

Muzica ei se bucură de un imens succes, iar ea face ravagii printre bărbaţi cu fiecare apariţie. Cu toate acestea, vedeta de 24 de ani este singură. Într-un interviu pe care i l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, cântăreaţa a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe Chris Brown, la aproape trei ani după ce acesta a bătut-o. "Suntem prieteni foarte, foarte buni. Am reconstruit încrederea şi asta e tot. Ne iubim şi probabil ne vom iubi mereu. Cred că el a fost iubirea vieţii mele", a declarat Rihanna. De asemenea, vedeta a precizat că ea şi Chris Brown sunt acum doar prieteni şi nu se pune problema ca ei să fie din nou împreună.

Heidi Klum

Nu puţini au fost cei surprinşi la aflarea veştii că unul dintre cele mai trainice cupluri se destramă. Heidi Klum, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, erau căsătoriţi de şase ani, iar în luna ianuarie a acestui an au anunţat că s-au despărţit. Heidi a fost cea care a depus actele prin care solicita divorţul invocând "diferenţe ireconciliabile". Fostul model german a invocat un contract semnat după căsătorie şi a solicitat custodia principală a copiilor, cerând ca soţul ei să primească doar drept de vizită. Cuplul are împreună trei copii biologici: Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani.

Hilary Swank

Actriţa americană în vârstă de 38 de ani a rămas singură, după despărţirea recentă de iubitul ei, relaţie care a durat cinci ani. Hilary Swank şi John Campisi, un agent de la Hollywood, au format un cuplu din anul 2007. Hilary a fost căsătorită cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 – 2007.

Kristen Stewart

Aventura pe care a avut-o cu regizorul Rupert Sanders a încheiat una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, relaţia pe care actriţa a avut-o cu Robert Pattinson. Imaginile recente surprinse de paparazzi o arată pe Kristen Stewart singură şi copleşită de regrete.

Se zvoneşte că motivul pentru care actriţa principală din "Twilight" l-a înşelat pe Robert Pattinson este gelozia. Prietenia dintre Robert Pattinson şi partenera sa din filmul "Remember me", Emilie de Ravin, a făcut-o pe Kristen să se răzbune înselându-şi logodnicul. Potrivit publicaţiei, Kristen Stewart era geloasă pe aceasta, din cauză că cei doi petreceau foarte mult timp împreună la filmări, dar şi în timpul liber.

Katie Holmes

Actriţa în vârstă de 33 de ani a anunţat pe 29 iunie că a solicitat divorţul de Tom Cruise, după cinci ani şi jumătate de căsnicie. Tom Cruise, 49 de ani, şi Katie Holmes, 33 de ani, s-au căsătorit în noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă în vârstă de şase ani, Suri. Se zvoneşte că motivul divorţului este religia lui Tom Cruise, care este un adept înfocat al cultului scientologic.

Actorul mai are doi copii adoptaţi din căsătoria cu Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers între anii 1987 - 1990.

Demi Moore

Deşi presa a cuplat-o în nenumărate rânduri cu diverşi bărbaţi, actriţa de 49 de ani nu a avut nicio relaţie stabilă după despărţirea de Ashton Kutcher. Divorţul i-a produs actriţei o depresie puternică, provocând internarea ei într-o clinică de reabilitare. Cei doi au anunţat în noiembrie 2011 că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. În prezent, Ashton Kutcer are o relaţie cu actriţa Mila Kunis.