Hollywood: 6 cupluri care se pregătesc să meargă la altar. Isteria nunţilor!

Bat clopote de nuntă peste tot în lumea celebrităţilor. Ultimul an s-a remarcat prin numeroase cereri în căsătorie şi pregătiri de căsătorie. Angelina Jolie şi Brad Pitt, Jennifer Aniston şi Justin Theroux, Cher şi Tim Medvetz sunt doar câteva dintre cuplurile care au anunţat recent că s-au logodit şi se pregătesc de nuntă.

Cher şi Tim Medvetz

Cântăreaţa americană în vârstă de 66 de ani a anunţat cea de-a treia căsătorie care va avea loc în toamna acestui an cu Tim Medvetz, 42 de ani, un fost membru al grupului de motociclişti Hells Angeles.

Cher a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul Sonny Bono, iar a doua oară cu muzicianul Gregg Allman. Cântăreaţa a mai avut relaţii cu câteva vedete precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

Avril Lavigne şi Chad Kroeger

Vestea că Avril Lavigne şi Chad Kroeger s-au logodit şi că urmează să se căsătorească a luat prin surprindere mulţi fani, având în vedere că relaţia dintre ei s-a consumat în secret.

Avril Lavigne, 27 de ani, şi Chad Kroeger, 37 de ani, au devenit apropiaţi în luna februarie, când au compus împreună o piesă pentru albumul cântăreţei. Cererea în căsători a venit pe 8 august. Este prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat în 2009 de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Jennifer Aniston a fost cerută de soţie de iubitul său, Justin Theroux, chiar în ziua în care acesta împlinea 41 de ani (10 august). Jennifer a acceptat cererea fără a sta prea mult pe gânduri, făcându-i astfel cel mai frumos cadou iubitului său.

Cei doi s-au cunoscut la filmările comediei "Wanderlust", după ce Justin a încheiat o relaţia de 14 ani cu Heidi Bivens. Este prima relaţie stabilă pe care Jennifer Aniston a avut-o de la divorţul de Brad Pitt. Tot în acest an, Brad Pitt s-a logodit cu Angelina Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

După o relaţie care a durat mai bine de şapte ani, Brad Pitt, 48 de ani, şi Angelina Jolie, 37 de ani, au decis să facă pasul important şi să-şi oficializeze relaţia. Actorii americani au comandat două verighete de la bijutierul Robert Procop în valoare 500.000 de lire sterline fiecare (780.000 de dolari). Cei doi şi-au anunţat logodna în luna aprilie şi plănuiesc ca după nuntă să plece în sudul Franţei, unde îşi vor petrece luna de miere în reşedinţa lor de lux, Chateau Miraval din Provence.

Cuplul, botezat de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Halle Berry şi Olivier Martinez

Halle Berry şi Olivier Martinez au o relaţie din 2010 şi s-au logodit în timpul sărbătorilor de iarnă. Halle, în vârstă de 45 de ani, a primit de la iubitul său un inel de logodnă cu smaralde şi diamante.

Mariajul va fi cel de-al treilea pentru Halle Berry. Actriţa a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, între anii 1993 şi 1997, precum şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005.

Cybill Shepherd şi Andrei Nikolajevic

Cybill Shepherd şi-a cunoscut actualul logodnic, Andrei Nikolajevic, prin intermediul unor prieteni comuni. "M-am logodit. El era bijutier, iar acum este psiholog şi este sârb. Cererea în căsătorie a fost romantică, a îngenunchiat în faţa mea pentru a mă cere de soţie. Nu credeam că mă voi mai căsători vreodată", a declarat actriţa americană pentru New York Daily News.

Actriţa a mai fost căsătorită cu antreprenorul David Ford şi cu chiropracticianul Bruce Oppenheim.