Hollywood: 6 bărbaţi sexy care au promovat parfumuri celebre. Descoperă-i!

Cele mai mari case de modă se folosesc de imaginea celor mai sexy staruri de la Hollywood pentru a-şi vinde parfumurile. Givenchy, Dior, Chanel sunt doar câteva dintre marile companii care au dat bani grei pentru ca cei mai chipeşi bărbaţi de la Hollywood să le recomande parfumurile.

 Sursă foto: Hepta

Simon Baker

Actor, producător și regizor, Simon Baker a devenit celebru pentru rolurile din serialul american "The Mentalist" și filmul "The Devil wears Prada". Cunoscut drept un gentleman modern, cu un caracter natural, individualist și cu un simț al stilului dezvoltat, Simon Baker a fost ales drept imaginea parfumului Gentlemen Only lansat de casa Givenchy.

Jude Law

Şarmul de care dă dovadă l-a recomandat pe actorul britanic pentru a fi ales drept imaginea parfumului Dior Homme. Pentru campania Dior, Jude Law devine un călător experimentat, cu simţul aventurii şi cu o pasiune pentru lux, îmbraţişând astfel stilul de viaţă adorat de Christian Dior.

Brad Pitt

Pentru 7 milioane de dolari, iubitul Angelinei Jolie, actorul american Brad Pitt a devenit primul bărbat care face reclamă parfumului Chanel Nr.5 destinat femeilor.

Adam Levine

Ca multe alte vedete, solistul Maroon 5 şi-a lansat anul acesta propria linie de parfumuri, dedicate atât bărbaților cât și femeilor. Într-un interviu acordat publicației Canada.com, solistul îl descrie astfel: "miroase asemănător citricelor, aduce a ceva proaspăt, te face să miroși bine când îl aplici dimineața, nu este un parfum moscat, greu, care să deranjeze . Este total diferit."

Eric Bana

Actorul australian a fost ales pentru a promova noul parfum Bulgari Extreme Man.

Alexander Skarsgards

Modelul american Lara Stone alături de starul din True Blood Alexander Skarsgards au apărut în reclamele pentru parfumurile Calvin Klein Encounter din 2012.