Hollywood: 6 actori care au jucat alături de copiii lor. Află în ce filme!

Vestea că Vivienne Jolie-Pitt va fi fiica Angelinei Jolie şi pe marele ecran, în noua producţie Disney "Maleficent" a stârnit controverse, gurile rele spunând că Angelina i-a pus o pila fiicei sale de patru ani pentru rol. Angelina Jolie are rolul titular, negativ, al vrăjitoarei care a pus un blestem pe capul Frumoasei din Pădurea Adormită. Însă Viv nu e primul copil care joacă în filme alături de părinţii săi. Iată 5 dintre aceştia!

Will şi Jada Pinkett-Smith

Familia Smith este una extrem de talentată. Pe lângă muzică, cei doi copii ai familiei şi-au dovedit talentul şi în actorie. Will Smith a lucrat alături de fiul său, Jaden, în "The Pursuit of Happyness". Un an mai târziu, Willow Smith a apărut şi ea alături de tatăl său în "I Am Legend". De asemenea, Willow a lucrat cu mama sa pentru a da voce personajelor din "Madagascar 2". Acestă familie nu numai că este una foarte talentată, dar se pare că este şi unită.

Bruce Willis şi Demi Moore

Deşi a devenit cunoscută pentru rolul din "90210", Rumer Willis şi-a făcut debutul în actorie alături de părinţii săi. Rumer a jucat alături de mama sa, Demi, în "Striptease" şi cu tatăl său, Bruce, în "The Whole Nine Yards" şi "Hostage".

Billy Ray Cyrus

Nu doar talentul a ajutat-o pe Miley Cyrus să ajungă un star. Ajutor a venit şi din partea tatălui său, cântăreţul Billy Ray Cyrus. Miley a debutat alături de tatăl ei în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani.

Jon Voight

Angelina Jolie şi-a făcut debutul pe marile ecrane alături de tatăl său, Jon Voight, în copilărie în filmul "Lookin' to Get Out". Cei doi însă nu au fost întotdeauna în relaţii prea bune. Tatăl şi fiica şi-au petrecut aproape un deceniu de înstrăinare. Însă recent actorul a declarat că s-a împăcat cu fiica sa după ce a fost lovit de o revelaţie emoţională.