Hollywood: 6 accesorii absurde şi foarte scumpe

Vedetele cheltuie sute de mii de dolari zilnic pe lucruri pe care multi dintre noi, oamenii de rând, le numim prostii. Telefoane, haine şi bijuterii cu preţuri exorbitante sunt doar câteva dintre mofturile pe care şi le satisfac zi de zi celebrităţile cu dare de mână.

Victoria Beckham, iPhone de 60.000 de dolari


Victoria face parte dintre cele mai norocoase femei din lume. Are alături un soţ care o iubeşte şi 4 copii minunaţi. Nici bunurile materiale nu-i lipsesc. Soţia fotbalistului David Beckham este răsfăţată la maxim. David, bucuros că soţia sa i-a adus pe lume o fiică, i-a făcut un cadou extravagant: un iPhone din aur, personalizat, în valoare de 60.000 de dolari. Fericita mămică este atăt de încântată de cadou încât nu-l lasă din mâini şi profită de orice ocazie pentru a se lăuda cu noul accesoriu.

Lady Gaga, umbrelă cu sirenă


Nu sunt puţine accesoriile ciudate cu care se afişează excentrica artistă. Recent şi-a impresionat fanii cu o umbrelă deosebită. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la Londra purtând o umbrelă care, pe lângă culorile sclipitoare, avea şi o sirenă în locul obişnuitului mâner.

Paris Hilton, zgardă pentru câine de 55.000 de dolari


Tinkerbell face parte dintre cele mai răsfăţate patrupede şi asta pentru că are o stăpână iubitoare şi generoasă. Zgarda de 55.000 de dolari este doar una extravaganţele cu care este deja obişnuit căţelul. Micul Chihuahua împarte cu fraţii şi surorile sale o locuinţă de 325.000 de dolari. "Pentru mine câinii sunt totul şi mă bucur că pot să le fac viaţa mai frumoasă" spunea Paris.

Suri Cruise, geantă de 1.300 de dolari


Nu degeaba este denumită prinţesă. Fiica de 5 ani a lui Tom Cruise are o garderobă care trezeşte invidia şi marilor vedete. Numai una dintre genţile micuţei costă 1.300 de dolari şi este Dolce&Gabbanna.

La doar 6 luni, gemenii lui Mariah Carey au site


Fericiţii părinţi caută noi şi noi metode de a-şi exprima iubirea pentru odraslele lor. Mariah Carey şi soţul ei au lansat un site care le este dedicat.

Mâini şi picioare din aur pentru fetiţa soţilor Beckham


Bucuroşi că au devenit părinţi de fată, David şi Victoria Beckham au comandat mulaje din aur ale mâinilor şi picioarelor fetiţei lor, Harper Seven, născută pe 10 iulie. "Harper este atât de dulce, încât ei au vrut o reprezentare fizică a felului în care este acum, la doar câteva săptămâni", declara un apropiat al familiei.