Hollywood: 5 vedete vechi care s-au dezbrăcat din nou

Vedetele sunt extrem de mândre de corpul lor. Acest lucru este sigur. Este demonstrat de numeroasele fotografii care le prezintă în ipostaze sexy, lipsite total sau parţial de haine. Iată cele mai recente imagini în care celebrităţile apar dezbrăcate.

Madonna


Trecerea timpului a lăsat urme adânci pe trupul reginii muzicii pop. Fotografii care o prezintă pe vedetă în ipostaze stânjenitoare, beată şi dezbăcată, au fost făcute publice zilele trecute. Se pare că şedinţa foto a avut loc în 2008, în perioada în care cântăreţa avea o relaţie cu Jesus Luz. Imaginile apărute de site-ul eatbloganddie.com o arată pe Madonna cu o coafură inspirată de Marilyn Monroe şi purtând o pereche de bikini negri şi un sutien transparent.

Miranda Kerr


Deşi a născut în urmă cu 10 luni, soţia lui Orlando Bloom se poate lăuda cu o siluetă superbă. Modelul de 28 de ani a pozat pentru revista Harper's Bazaar dezbrăcată într-o cameră de hotel, purtând doar accesorii create de designeri celebri, ca Dolce&Gabbana sau Jillian Davison. Fotografiile au demonstrat încă o dată de ce Miranda Kerr este unul dintre cele mai apreciate fotomodele din acest moment.

Elisabetta Canalis


Fosta iubită a lui George Clooney a acceptat să pozeze dezbrăcată pentru noua campanie a organizaţiei pentru protecţia animalelor PETA. Frumoasa italiancă în vârstă de 32 de ani se alătură astfel vedetelor care promovează sloganul "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur", în încercarea de a trage un semnal de alarmă asupra cruzimii cu care sunt ucise animalele pentru blana lor.

Blake Lively


Fotografii care o arată pe actriţa din "Gossip Girl" dezbrăcată au fost publicate de site-ul perezhilton.com. Se pare că tânăra s-a fotografiat singură, în oglindă, cu ajutorul telefonului.

Irina Shayk


La 25 de ani, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo face parte dintre cele mai frumoase femei din lume. Motivele sunt evidenţiate şi de ultima şedinţă foto realizată pentru o carte, "Culo", care îşi propune să celebreze corpul feminin. Modelul rus pozează dezbrăcată, întinsă pe un pat, dar cu zonele intime acoperite cu ajutorul unei pete de cerneală.