Hollywood: 5 vedete talentate cu trecuturi zbuciumate. Vezi cu ce s-au confruntat!

Dacă ar fi să ne luăm după toată publicitatea negativă făcută starurilor, am fi tentaţi să credem că talentul şi faima nu vin fără o doză, mai mare sau mai mică, de nebunie. Actori, cântăreţi, designeri se află mereu în atenţia presei atât pentru rezultatele muncii lor cât şi pentru evenimentele din viaţa personală. Iată 7 dintre vedetele care au devenit faimoase datorită talentului cu care au fost înzestrate, dar şi al problemelor cu care s-au confruntat de-a lungul vieţii.

Angelina Jolie

Este de o frumuseţe răpitoare şi deţine o nebunie irezistibilă cu care a cucerit un număr mare de bărbaţi. Este fascinată de cuţite, după cum ea însăşi declara nu demult, a purtat vreme îndelungată o amuletă care conţinea sângele fostului ei soţ, a fost dependentă de heroină, a avut apucături de lesbiană şi a ajuns chiar internată la psihiatrie. Însă vremurile întunecate din viaţa actriţei în vârstă de 37 de ani au apus demult. Acum, Angelina se poate lăuda cu o viaţă liniştită, o familie frumoasă şi o carieră înfloritoare.

Lindsay Lohan

A devenit mai cunoscută pentru scandalurile în care e implicată decât pentru activitatea sa de actriţă. Vedeta în vârstă de 26 de ani face parte dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, însă problemele cu drogurile şi consumul excesiv de alcool i-au pus în pericol cariera.

Actriţa a încheiat recent filmările pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Această peliculă marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, care au obligat-o să petreacă multe luni în închisoare şi în centre de reabilitare.

Britney Spears

Şi-a început cariera cu o imagine de fată cuminte, fiind supranumită şi "Virgina Americii". Însă, ca orice om, viaţa cântăreţei a trecut prin suişuri şi coborâşuri. În 2007, după divorţul de Kevin, vedeta a suferit câteva căderi nervoase destul de serioase. În timpul unei astfel de rătăciri, vedeta s-a tuns... la chelie în faţa paparazzilor. După acest episod, mulţi psihologi şi psihiatri au declarat în presă că Britney suferă de tulburare bipolară, depresie şi schizofrenie, invocând ca motive impulsivitatea, hipersexualitatea şi lipsa de judecată. În 2008, familia şi prietenii lui Britney Spears au hotărât să o interneze pe cântăreaţă într-un spital de boli mintale. În prezent, vedeta pare să-şi fi găsit din nou liniştea, devenind o bună mamă pentru copiii ei.

Chris Brown

După scandalul dintre cântăreţul R&B şi Rihanna, cariera artistului a fost pusă în pericol, mulţi colegi din industria muzicală refuzând să colaboreze cu acesta. Chris Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009. Acum însă, cei doi s-au împăcat, potrivit publicaţiei britanice The Sun. Ziarul a publicat o fotografie în care cântăreaţa, îmbrăcată sumar, îl sărută pe frunte pe fostul său iubit.

Halle Berry

La prima vedere, pare să nu-i lipsească nimic în viaţă. Este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume şi are o carieră de succes în actorie. Cu toate acestea, actriţa în vârstă de 46 de ani nu a avut o viaţă tocmai uşoară. Halle a povestit nu demult că a încercat să se sinucidă după ce a divorţat de jucătorul de baseball David Justice, dar s-a oprit la timp pentru că şi-a imaginat reacţia mamei ei când o va găsi moartă. Halle a avut o stimă de sine scăzută şi a încercat să se omoare sufocându-se cu monoxid de carbon în garajul ei.