Hollywood: 5 vedete supersexy care au recunoscut că sunt bisexuale

Sunt extrem de sexy şi sunt în fanteziile a milioane de bărbaţi din întreaga lume. Lesbienele însă pot şi ele visa la o aventură cu femei celebre. Iată câteva dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood care au recunoscut că sunt atrase de sexul frumos.

Angelina Jolie

Actriţa în vârstă de 37 de ani a declarat în 2003 pentru Truters că "am fost foarte surprinsă să observ că aveam sentimente pe care pe atunci le avusesem doar pentru bărbaţă pentru o femeie. Îmi doream să o sărut, să o ating," a povestit frumoasa Angelina despre o aventură din trecut. Oare ce părere are Brad Pitt despre pasiunea pentru femei a iubitei sale?

Lindsay Lohan

Actriţa în vârstă de 26 de ani a devenit celebră pentru problemele pe care le-a avut cu drogurile şi alcoolul, dar şi pentru relaţiile amoroase. Vedeta s-a iubit cu bărbaţi celebri, dar şi cu femei frumoase. În 2009, Lindsay a avut o relaţie cu dj-iţa Samantha Ronson.

Gillian Anderson

Frumoasa actriţa a declarat în 2011 pentru revista OUT: "Am avut o relaţie de lungă durată cu o fată în vremea liceului, iar apoi am fost cu un punk rocker dependent de droguri. Acum sunt suficient de matură pentru a discuta despre aceste aspecte ale vieţii mele".

Lady Gaga

Cântăreaţa a recunoscut faţă de jurnalista Barbara Walters în 2009 că este atrasă de femei. "Da, îmi plac femeile şi da, am avut relaţii sexuale cu femei," a declarat vedeta.

Anna Paquin

"Sunt sigură că pentru anumiţi oameni să spună că sunt bisexuali este mai uşor decât să recunoască faptul că sunt gay. În cazul meu, nu aceasta este situaţia pentru că eu chiar cred în bisexualitate. Nu este ceva inventat şi nu este teama de a lua o decizie," este declaraţia actriţei pentru revista Zooey, în 2012.