Hollywood: 5 vedete şterse care au ajuns în topul celor mai sexy femei

Multe dintre vedetele de la Hollywood şi-au câştigat reputaţia de femei frumoase datorită măiestriei make-up artiştilor, a stiliştilor şi cu ajutorul micilor artificii de machiaj. Iată cinci dintre vedetele drăguţe care au câştigat titlul de cele mai sexy femei din lume.

Gwyneth Paltrow

După ce a fost desemnată în aprilie drept cea mai detestată vedetă de la Hollywood, într-un sondaj anual realizat de revista Star, actriţa în vârstă de 40 de ani a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People.

Fără machiaj însă, Gwyneth nu este decât o femeie obişnuită, după cum ea însăşi recunoaşte. Actriţa americană susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă. "Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez", a declarat ea într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.

Mila Kunis

Declarată anul trecut drept cea mai sexy femeie în viaţă de către revista "Esquire", actriţa şi-a dezamăgit fanii când a fost surprinsă de papparazzi fără machiaj. Pozele care au făcut înconjurul lumii în timp scurt au şocat admiratorii actriţei cu diferenţa mare de imagine.

La 29 de ani, Mila Kunis se numără printre cele mai de succes actriţe de comedie. De origine ucraineană, Mila şi-a făcut debutul în actorie la vârste fragede, devenind cunoscută în rolurile din show-urile "That's 70 Show" sau "Family Guy". Actriţa a apărut în câteva lungmetraje precum "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" sau "The Book of Eli". Filmul care i-a adus succesul la Hollywood este "Black Swan", rol care i-a adus premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Jennifer Lawrence

Actriţa americană Jennifer Lawrence a ocupat primul loc într-un top al celor mai sexy actriţe de la Hollywood, realizat de revista Total Film anul acesta. Clasamentul a fost creat pe baza voturilor a 25.000 de cititori.

Jennifer Aniston

Actriţa Jennifer Aniston a fost desemnata în 2009 drept cea mai sexy femeie de la Hollywood, într-un top realizat de revista pentru bărbaţi "Details". Vedeta din serialul de succes "Friends" a surclasat astfel vedete recunoscute pentru frumuseţea lor precum actriţa Megan Fox sau supermodelul Gisele Bundchen.

Blake Lively

Actriţa Blake Lively, celebră datorită serialului "Gossip Girl", a fost numită în anul 2011 drept cea mai dorită femeie din lume de cititorii AskMen.com. În clasament, vedeta a fost urmată de femei precum Mila Kunis, starul din "Black Swan", şi Sofia Vergara, celebră pentru rolul din serialul de comedie "Modern Family".