Hollywood: 5 vedete sexy şi singure care au adoptat copii. Iată curajoasele!

Să adopţi un copil înseamnă o mare responsabilitate. Devine şi mai mare în cazul în care eşti mamă singură. Tot mai multe femei găsesc puterea de a deveni mame adoptive, chiar dacă nu au alături un partener care să le ajute. Iată câteva dintre doamnele de la Hollywood care au avut curajul să devină mame singure.

Charlize Theron

Deşi în cel mai recent film al său, "Snow White and the Huntsman", a avut rolul reginei Ravenna, malefica mamă vitregă a prinţesei Albă ca Zăpada, iată că în realitate lucrurile stau total diferit, actriţa fiind o mamă vitregă iubitoare. Charlize face parte dintre cele mai proaspete mămici de la Hollywood. Vedeta a adoptat în luna martie pe micuţul Jackson, primul copil al vedetei. Deşi adopţia arată că Charlize tânjeşte după o familie, actriţa a declarat în mai multe rânduri că nu simte nevoia să se căsătorească. 

Sandra Bullock

Actriţa şi-a uimit fanii când, în 2010, a devenit mama adoptivă a unui băieţel, la scurt timp după ce a decis să divorţeze de Jesse James pentru că o înşelase. Vedeta de 47 de ani a devenit astfel părinte singură pentru băieţelul numit Louis Bardo.

Sheryl Crow

În mai 2007, la un an după ce a fost diagnosticată cu cancer, cântăreaţa celebra faptul că s-a vindecat adoptând un copil. "Acum, viaţa mea este mult mai bogată, mai plină", spunea Sheryl după ce l-a adoptat pe micuţul Wyatt: "El este prima persoană la care mă gândesc atunci când mă trezesc şi primul lucru la care mă gândesc atunci când pun capul pe pernă", declara, la acea vreme, Shreyl Crow. În 2010, cântăreaţa a adoptat alt băieţel, pe Levi James, care s-a născut pe 30 aprilie 2010.

Madonna

În 2008, artista l-a adoptat pe David Banda, în vârstă de 5 ani, din Malawi. Un an mai târziu, Madonna, mamă singură a trei copii, dintre care doi copii biologici (Lourdes, care are 14 ani, şi Rocco, în vârstă de 10 ani), a adoprat-o pe Mercy, acum în vârstă de 5 ani, tot din Malawi.

Sharon Stone

În 2000, actriţa a adoptat alături de soţul său,  Phil Bronstein, un băieţel pe nume Roan Joseph. La scurt timp însă, cei doi au divorţat, iar Sharon a devenit mamă singură. În 2005 şi 2006, actriţa a mai adoptat încă doi copii, Laird Vonne şi Quinn Kelly.