Hollywood: 5 vedete sexy care nu vor să devină părinţi. Vezi cine sunt!

Tot mai mulţi oameni pun cariera pe primul loc şi văd în ideea întemeierii unei familii un obstacol în calea succesului. În această categorie se încadrează şi o parte dintre vedete care susţin că nu-şi doresc copii. Iată 5 dintre cele mai sexy celebrităţi care refuză să devină părinţi.

Zooey Deschanel

Copilăroasa Zooey nu vrea nici în ruptul capului să devină mamă. "Iubesc copiii şi îmi place să fiu înconjurată de ei. Însă, să devin mamă nu a fost niciodată o ambiţie pentru mine, sau ceva de care am simţit că am nevoie. Îmi place să muncesc. Asta este ceea ce-mi doresc," povesteşte actriţa.

George Clooney

Nu este secret pentru nimeni dorinţa vedetei de a nu deveni tată, aşa cum el însuşi a declarat în nenumărate rânduri. De asemenea, actorul este un celibatar convins. "Chiar şi un singur copil jucându-se în jurul vilei mele mă stresează şi acesta este şi motivul pentru care cred că nu aş fi un tată bun. În plus, a creşte copii este o responsabilitate prea mare, iar pentru mine prioritatea este cariera. De aceea nu m-am recăsătorit," declară vedeta.

Cameron Diaz

Nici Cameron nu este genul familist, după cum chiar ea declară: "Am o viaţă incredibilă şi acest lucru se datorează şi faptului că nu am copii. Este vorba de ce vrea fiecare de la viaţă. Este decizia mea. Şi, sincer, nu cred că lumea mai are nevoie de copii în plus. Suntem chiar prea mulţi pe această planetă."

Eva Mendes

Când au apărut zvonuri legate de o posibilă sarcină, Eva a declarat că nu-şi doreşte să devină vreodată mamă. "Nu-mi doresc copii. Îmi plac copiii, însă sunt o mare responsabilitate pe care nu mi-o permit."

Fergie

Nici cântăreaţa nu ia în considerare ideea de a deveni mămică. "Femeia modernă a dovedit că poţi să ai copii şi să rămâi la fel de sexy. Însă, nu doresc ca ceva să-mi distragă atenţia de la cariera mea," explică Fergie.