Hollywood: 5 vedete pricepute la gătit. Vezi cui îi place la cratiţă!

Deşi au programe încărcate şi bucătari care le stau la dispoziţie, vedetele îşi fac timp pentru a găti pentru familie şi prieteni. Dacă pentru multe gospodine gătitul reprezintă o corvoadă, multe dintre celebrităţi susţin că reuşesc să se relaxeze în bucătărie şi că sunt chiar pasionate de gătit. Iată câteva dintre vedetele care se pricep sa gătească.

Mădălina Ghenea

Iubita lui Gerard Butler nu este doar foarte frumoasă, ci şi talentată. Recent, actriţa a postat pe Facebook două imagini în care apare pregătind masa: creveţi cu paste şi salată. Pe lângă mâncare, pe masa Mădălinei s-au putut observa şi cărţi scrise de psihologi renumiţi, printre care şi volumul 6 al lui Carl Gustav Jung, "Tipuri psihologice".

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru pasiunea sa pentru gătit şi mâncare sănătoasă. Actriţa chiar a lansat cărţi cu reţete. Una dintre acestea se numeşte "My Father's Daughter", în care povesteşte şi despre tatăl său, părintele care i-a lăsat se pare moştenire pasiunea pentru gătit. "Beţi un pahar de vin în timp ce gătiţi. Faceţi ca totul să fie amuzant. Gătitul nu trebuie să însemne ceva complicat," este sfatul pe care actriţa îl oferă amatorilor în gătit.

Eva Longoria

Actriţa susţine că adoră să-şi surprindă prietenii pregătindu-le mese delicioase. Eva chiar a împărtăşit fanilor câteva dintre reţetele sale preferate într-o carte "Eva's Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends". Cartea conţine 100 de reţete, majoritatea moştenite din familie, transmise din generaţie în generaţie.

Daniel Craig

Înainte de a cunoaşte succesul ca actor, Daniel Craig câştiga bani ca chef în bucătăria unui hotel. "Nu mă prea descurc când trebuie să gătesc pentru câteva persoane pentru că de obicei pregăteam masa pentru 20 de persoane sau mai mult. Din acest motiv mereu rămân resturi. Să ştii să găteşti este ceva care vine de la sine, cu care te-ai născut înzestrat," povesteşte actorul.

Blake Lively

Frumoasa actriţă se numără şi ea printre amatoarele de gătit. Nu demult, Blake Lively a declarat că visul său este să deschidă un restaurant sau o cofetărie şi, din acest motiv, a luat lecţii de la bucătari francezi, la Paris.