Hollywood: 5 vedete perfecte care au mici defecte

Fac parte dintre cele mai sexy vedete şi sunt idolii a milioane de oameni. Cu toate acestea, nu sunt perfecte. Şi celebrităţile au defecte fizice, mai mult sau mai puţin vizibile. Iată câteva detalii pe care nu le ştiai despre vedetele tale preferate.

Megan Fox are degetele deformate


Frumoasa actriţă suferă de brahidactilie, afecţiune care se manifestă prin deformarea degetelor de la mâini. Boala este ereditară sau poate fi dobândită în urma unor accidente din copilărie.

Rivers Cuomo s-a născut cu un picior mai scurt


Solistul de la Weezer s-a născut cu un handicap, având un picior mai lung cu 5 centimetri faţă de celălalt. Problema a fost corectată cu ajutorul unei operaţii şi a unor proteze.

Lily Allen a fost înzestrată cu 3 sfârcuri


Nimic de lăudat în asta, şi cu toate acestea cântăreaţa nu se sfieşte să le arate tuturor celor care se arată curioşi.

Billy Corgan are sindromul Klippel-Trenauney


Componentul trupei Smashing Pumpkins s-a născut şi el cu un defect care îl face special: o pată mare pe palma de la mâna stângă. Pata reprezintă un simptom al sindromului Klippel-Trenauney.

Gerard Butler nu aude cu urechea dreaptă


Nici Gerard Butler, unul dintre cei mai sexy actori, nu este perfect. Puţini sunt cei care ştiu că actorul are o ureche clăpăugă care are nevoie de mici intervenţii înainte de filmări sau apariţii publice. Pe lângă acest defect, vedeta nu aude cu urechea dreaptă.