Hollywood: 5 vedete masculine care se cuplează cu copiile fostelor iubite

Fiecare dintre noi are un tipar după care îşi alege partenerul. Unii îi preferă pe cei înalţi, alţii îi doresc pe cei blonzi şi tot aşa. Sunt însă persoane care caută toata viaţa parteneri identici cu fostul sau fosta. Din această categorie fac parte şi câteva vedete.

Eric Benet


După divorţul din 2005 de frumoasa Halle Berry (foto stânga), cântăreţul Eric Benner a rămas legat de fosta soţie şi s-a cuplat cu modelul Manuela Testolini (foto dreapta), care-i seamână perfect actriţei. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2011.

Hugh Hefner


Este cunoscut faptul că fondatorul Playboy are o slăbiciune pentru blonde. Însă, dacă analizăm trecutul lui amoros, găsim şi un tipar bine stabilit. După divorţul de a doua sa soţie, Kimberly Conrad (foto stânga), din 2009, Hugh Hefner s-a cuplat doar cu sosii ale fostei sale soţii, printre care se numără şi Kristina Shannon şi Bridget Marquardt (foto dreapta). Observi asemănările?

Marilyn Manson


Controversatul cântăreţ are o pasiune pentru brunete. Asta o dovedesc alegerile feminine din viaţa sa. Înainte de a se îndrăgosti de Marilyn Manson, Evan Rachel Wood (foto dreapta) era o blondă senzuală. La începutul relaţiei cu vedeta, Evan a decis că nu ar fi rea o schimbare de stil şi s-a vopsit brunetă. Această schimbare a transformat-o într-o copie a fostei soţii a cântăreţului, Dita Von Teese (foto stânga).

Rod Stewart


După divorţul din 2006 de Rachel Hunter (foto stânga), cântăreţul a început o relaţie cu Penny Lancaster (foto dreapta) cu care s-a şi căsătorit în 2007. Având în vedere asemănarea izbitoare dintre cele două, mulţi s-au întrebat dacă vedeta a trecut peste despărţirea de Rachel.

Hulk Hogan


Celebrul wrestler a divorţat de Linda Claridge (foto stânga) după 23 de ani de căsnicie şi s-a cuplat cu una dintre sosiile acesteia, Jennifer McDaniel (foto dreapta). Noul cuplu s-a căsătorit în decembrie 2010.