Hollywood: 5 vedete înşelate de iubiţi cu femei mult mai urâte

Să păstrezi o relaţie este un lucru tot mai greu de realizat. Tentaţii există la fiecare pas, iar durerea pe care o provoacă trădarea este mare. Deşi majoritatea se feresc de femeile frumoase pe care le consideră rivale, ei bine, bărbaţii ne demonstrează că lucrurile nu stau tocmai aşa. Iată 5 femei înşelate cu amante mai urâte.

Maria Shriver vs. Mildred Baena

O femeie frumoasă, jurnalistă şi scriitoare de succes, mamă şi soţie devotată. Astfel poate fi caracterizată Maria Shriver (56 de ani). Cu toate acestea, ea a fost trădată de cel alături de care a petrecut 25 de ani din viaţă cu menajera. Uriaş a fost scandalul iscat la aflarea veştii că Arnold Schwarzenegger şi-a înşelat soţia şi are un copil cu menajera, Mildred Baena. La aflarea acestei veşti, Maria a intentat divorţ şi a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul anului 2011, după ce soţul ei a confirmat paternitatea copilului conceput cu menajera. Menajera a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani.

Shania Twain vs. Marie-Anne Thiebaud

Marie-Anne Thiebaud este cea care a distrus căsnicia dintre Shania Twain şi producătorul Mutt Lange. Cei doi erau căsătoriţi de 14 ani când cântăreaţa a descoperit că soţul o înşela cu cea mai buna prietena, Marie-Anne Thiebaud.

Sienna Miller vs. Daisy Wright

În 2005, Sienna Miller trăia o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Jude Law. Relaţia s-a terminat când Sienna a aflat că logodnicul ei o înşeală cu nimeni alta decât bona copiilor, Daisy Wright. Infidelitatea a fost descoperită după ce băieţelul lui Jude i-a descoperit pe cei doi în pat.

Elizabeth Hurley vs. Divine Brown

În 1995, actorul britanic Hugh Grant a fost prins de către poliţişti făcând sex cu prostituata de culoare, Divine Brown, chiar în maşina lui. Cei doi au fost amendaţi. La acel moment, Hugh era implicat într-o relaţie cu top-modelul britanic Elizabeth Hurley. După acest incident penibil, Liz l-a iertat, dar în anul 2000, după 13 ani de convieţuire şi după o poveste cu iz de "sex oral cu o prostituată", Grant şi Hurley s-au despărţit.

Elin Woods vs. Jaimee Grubbs

În 2009, jucătorul de golf Tiger Woods a fost în centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale. Jaimee Grubbs, o ospătăriţă de 24 de ani, a dezvăluit faptul că are o relaţie cu sportivul de aproximativ doi ani şi jumătate. De asemenea, Tiger Woods a mărturisit că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei, multe dintre ele fiind cu prostituate. După aceste declaraţii, soţia sa, Elin Nordegren, a intentat divorţ punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani.