Hollywood: 5 vedete înşelate care şi-au iertat partenerii. Vezi cine sunt!

Trădarea este păcatul suprem în căsnicie şi cu greu poate fi iertat. Infidelitatea aduce suferinţă şi în cele mai multe cazuri duce la separare. Există însă şi persoane care găsesc puterea de a ierta şi de a acorda o nouă şansă persoanei iubite. Iată cinci dintre vedetele care au trecut peste infidelitate.

Maria Shriver îşi vrea soţul înapoi

După ce a recunoscut că i-a fost infidel soţiei în nenumărate rânduri şi că are un copil în afara căsniciei, Arnold Schwarzenegger este la un pas să se împace cu fosta lui soţie. Maria Shriver a ieşit în public recent purtând din nou verigheta şi a mărturisit că îi simte lipsa actorului. Iertarea este greu de înţeles, având în vedere că actorul a povestit în autobiografia sa că i-a fost infidel soţiei de mai multe ori. Cu toate acestea, Arnold Schwarzenegger i-a spus Mariei Shriver că ea este cea pe care o iubeşte cu adevărat.

Cei doi s-au despărţit în luna mai 2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului. Au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.

Robert Pattinson s-a mutat cu iubita infidelă

Actorul a decis să uite trădarea iubitei sale şi să o ierte după ce aceasta l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood. Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart părea că se sfârşise atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a recunoscut că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător", care este căsătorit şi are doi copii.

"Au decis că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Kristen şi-a deschis inima în faţa lui Robert şi i-a spus că l-a înşelat o singură dată şi acea aventură a fost o greşeală", a declarat o sursă pentru The Sun.

Kelly Preston l-a iertat pe Travolta după ce a sărutat un bărbat

Actorul John Travolta a fost acuzat în nenumărate rânduri că este homosexual şi există fotografii care o demonstrează. Primul zvon potrivit căruia actorul ar fi homosexual a fost lansat în 2010, după ce Travolta a fost surprins sărutând un bărbat pe scara unui avion. Cu toate acestea, soţia sa, Kelly Preston, îi rămâne în continuare. Ce doi sunt căsătoriţi de peste 20 de ani şi reprezintă unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Împreuna au doi copii: Ella Blue, de 11 ani şi Benjamin în vârstă de numai un an.

Will Smith a fost înşelat cu Marc Anthony?

Chiar dacă din exterior pare familia perfectă, lucrurile nu stau tocmai aşa. În ciuda zvonurilor că Jada Pinkett şi Marc Anthony ar fi avut o idilă în timp ce jucau împreună în serialul de televiziune "Hawthorne", Will Smith s-a grăbit să spună că nu renunţă sub nici o formă la soţia sa. Scandalul a izbucnit în timp ce Marc Anthony se afla în divorţ cu soţia sa, Jennifer Lopez, care l-a acuzat că ar fi înşelat-o.

Will Smith şi Jada Pinkett s-au cunoscut în 1990, când ea a participat la un casting pentru a juca într-un serial de televiziune alături de el. S-au căsătorit în 1997 şi au împreună doi copii, Jaden şi Willow.

Nicole Scherzinger l-a iertat pe Lewis Hamilton

La începutul lunii iulie, un nou cuplu părea pe cale să se despartă. Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, a fost fotografiat sărutându-se cu o altă femeie în holul unui hotel din Londra, în timp ce Nicole se afla în Los Angeles.

Paparazzii l-au surprins pe Lewis în holul unui hotel din Londra, conducându-le pe cele zece fete cu care petrecuse o noapte întreagă. Una dintre ele a primit un sărut pe buze chiar la recepţie. Fotografiile apărute în presă se pare că nu au convins-o pe Nicole de aventura iubitului.