Hollywood: 5 vedete înainte şi după Photoshop

Foarte rar se întâmplă ca o fotografie a unei vedete să "scape" needitată în programele speciale. Dar când se întâmplă, este o ocazie perfectă pentru a face o comparaţie de tipul înainte şi după.

Iată câteva fotografii care ne dezvăluie cu arată de fapt vedetele, înainte de a fi prelucrate în Photoshop:

Nicollette Sheridan

Actriţa din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" beneficiază la maximum de efectele minunate ale editării foto, fiind întinerită cu cel puţin 20 de ani, în urma retuşărilor.
 

Britney Spears

Britney Spears şi-a publicat de bună voie câteva fotografii neretuşate pentru a demonstra cum arată în realitate şi cum poate fi modificată în Photoshop. Vedeta a ţinut să demonstreze că se mândreşte cu corpul său şi cu micile defecte pe care le are.

Jessica Alba

Jessica a declarat la un moment dat că nu este frumoasă pentru că are celulită şi vergeturi. Evident că nimeni nu a crezut-o, mai ales că toate fotografiile sale din presă arătau o divă perfectă. Nu se poate spune că Jessica a avut dreptate, dar se vede cu ochiul liber cât de mult a fost "subţiată" talia vedetei în Photoshop.

Madonna

Celebra cântăreaţă este schimbată total de micile retuşuri, care îi alungă ridurile şi îi fac pielea să pară suplă, fără niciun defect.

Matthew Macfadyen

Imperfecţiunile actorului britanic Matthew Macfadyen au fost efectiv şterse cu buretele. Câteva cicatrici au dispărut ca prin minune, lăsându-i pielea perfectă.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, fotografii, photoshop