Hollywood: 5 vedete în criză care nu-şi acceptă vârsta

Câte sacrificii ai fi în stare să faci pentru a-ţi ascunde vârsta? Ţi-ai petrece timpul liber la sala de fitness transpirând de zor? Ai face investiţii serioase în operaţii estetice şi creme "miraculoase"? Te-ai cupla cu tineri care au jumătate din vârsta ta? Ai purta haine la modă printre adolescenţi? Vedetele fac asta. Nu toate, dar majoritatea. Îngrozite de faptul că vremea trece şi publicul le-ar putea înlocui în suflet cu unele mai tinere şi mai frumoase, fac tot posibilul pentru a opri trecerea timpului. Nu sunt puţine cele care şi reuşesc să arate de 20 la 50 de ani. Însă preţul este unul mare.

Demi Moore, lupta pentru tinereţe i-a provocat depresie


Una dintre vedetele invidiate de femeile din întreaga lume şi asta pentru că, la 49 de ani, concură la frumuseţe cu cele mai tinere dintre colegele de breaslă. În plus, părea că are o căsnicie perfectă alături de actorul Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Acum însă, actriţa a ajuns la capătul puterilor. Lupta pentru frumuseţe şi divorţul de cel alături de care a petrecut 6 ani au provocat o cădere psihică puternică pentru Demi. În ciuda eforturilor vedetei de a-şi păstra tinereţea şi astfel şi soţul, inevitabilul s-a produs: Ashton a dorit o femeie mai tânără decât soţia lui şi mai apropiată de vârsta lui dovedind că, uneori, dragostea are vârstă. De nerecunoscut, vedeta a rămas doar o umbră a celei care cucerea cu fiecare apariţie. Zilele trecute, Demi Moore a fost internată de urgenţă într-un spital din Los Angeles, din cauza extenuării, potrivit declaraţiilor făcute de agentul acesteia.

Madonna, "devoratoarea" de bărbaţi tineri


53 de ani. Aceasta este vârsta pe care diva încearcă din răsputeri s-o ascundă. Este cunoscut faptul că artista este dependentă de un stil de viaţă sănătos şi sport, mult sport. La cei 53 de ani, Madonna arată chiar mai bine decât multe starlete de 20 de ani. Mai ales atunci când este îmbrăcată, spun mulţi. Pentru a se menţine în formă, Madonna urmează diete stricte, ore de yoga, karate, înot, Pilates etc. Însă atunci când îşi descoperă trupul, vedem o piele aproape transparentă şi muşchi masculini. În plus, vedeta are şi o pasiune pentru bărbaţii tineri. Diva a avut o relaţie şi cu modelul brazilian Jesus Luz, între ei fiind o diferenţă de vârstă de aproape 30 de ani. De asemenea, cântăreaţa a fost cuplată şi cu jucătorul de fotbal american, Alex Rodriguez, mai tânăr cu 17 ani decât ea, iar lista nu se încheie aici.

Chirurgia estetică, cea mai buna prietenă a lui Cher


La 65 de ani diva demonstrează că frumuseţea nu are vârstă. Cher a recunoscut însă că în mare parte se datorează ajutorului primit din partea chirurgilor plasticieni. "Toată lumea spune că mi-e frică să îmbătrânesc, dar adevărul este că, în meseria mea, a îmbătrâni şi a dispărea e cam acelaşi lucru", declara vedeta.

Placenta, secretul tinereţii lui Tom Cruise


Va împlini în curând 50 de ani, dar Tom Cruise arată ca la 30 de ani. Secretul frumuseţii sale a fost recent dezvăluit: se îngrijeşte cu creme preparate din placentă şi se zvoneşte că o şi mănâncă.

Mickey Rourke, desfigurat din dorinţa de a se menţine tânăr


În 1991, după ce cariera sa cinematografică intrase în declin, Mickey s-a apucat de box profesionist şi a fost nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a corecta rănile. Şi de atunci actorul a devenit obsedat de înfrumuseţarea artificială. În cazul lui însă, chirurgia estetică nu a adus rezultate satisfăcătoare. Rourke arată vizibil schimbat faţă de cel care a cucerit-o pe Kim Basinger în pelicula "Nouă săptămâni şi jumătate". Asta pentru că şi-a întins pielea feţei de prea multe ori şi şi-a făcut implant de păr. Acum, la cei 59 de ani, Rourke are o relaţie cu modelul de origine rusă Elena Kuletskaya, care este cu 33 de ani mai tânără decât el.