Hollywood: 5 vedete în bikini la peste 50 de ani

Divele de la Hollywood ne-au demonstrat de atâtea ori că silueta se poate întreţine şi la ani mai înaintaţi. Nu sunt străine de trucurile chirurgiei estetice, dovadă fiind corpul de invidiat chiar dacă au peste 50 de ani. Iată-le în bikini sau ţinute sumare pentru scenă!

Kim Cattrall are 54 de ani

Diva din filmul "Sex and the city" reuşeşte de minune să se întreţină odată cu trecerea anilor. Iat-o aici în timpul filmărilor pentru "Sex and the city".

Ivana Trump are 62 de ani

Fosta soţie a miliardarului Donald Trump arată demenţial în bikini având în vedere ca are peste 60 de ani. Iat-o aici în vacanţă în Saint Barts, anul trecut.

Sharon Stone are 53 de ani

Este în continuare un mister modalitatea prin care Sharon Stone a reuţit să-şi păstreze silueta de vis odată cu trecerea anilor. O ştim cu toţii din filmul Basic Instinct şi a rămas un sex-simbol. Nici acum la 53 de ani nu putem să o considerăm altfel.

Cher are 64 de ani

Cu toate operaţiile estetice pe care le are la activ, Cher are în continuare un look tineresc. Iat-o aici la decernarea premiilor MTV de anul trecut în celebrul ei costum îmbrăcat în anii tinereţii. Nu arată deloc rău.

Helen Mirren are 65 de ani

Actriţa britanică este în continuare de invidiat pentru corpul său. Aşa arăta în urmă cu doi ani în timpul unei vacanţe petrecută în Italia.