Hollywood: 5 vedete implicate tot timpul în scandaluri. Ce le lipseşte?

Scandalurile creează vedete şi le ajută să rămână în atenţia presei. Astfel că, nu trece zi la Hollywood fără scandaluri. Deşi toate celebrităţiele sunt surprinse în ipostaze compromiţătoare, sunt câteva vedete care adoră publicitatea negativă. Iată 7 dintre ele.

Charlie Sheen

Este una dintre vedetele care a stârnit cele mai multe scandaluri din ultimul timp. Infidelitate, sex cu prostituate, divorţuri urâte, probleme legate de consumul de alcool şi droguri, sunt doar câteva dintre scandalurile în care a fost implicat simpaticul actor de 47 de ani. De asemenea, tabloidele au făcut mare caz şi de concedierea şi alungarea lui din serialul care l-a făcut vedetă în "Two and a Half Men"

Ultima năzbâtie făcută de actor este ameninţarea cu moartea a unui fost asociat. Acesta  susţine că Charlie Sheen l-a ameninţat că îl va împuşca printr-un mesaj text. Se pare că actorul a trimis un sms unui prieten comun al celor doi, în care scrie: "Îi voi zbura capul cu arma mea Super 90". Poliţia investighează situaţia şi speră să îl chestioneze pe Sheen cât de curând.

Lindsay Lohan

Dependenţa de droguri, alcool şi furtul din magazine i-au provocat multe neajunsuri tinerei actriţe şi chiar i-au adus condamnarea la închisoare. Ultimul scandal în care a fost implicată vedeta de 26 de ani a fost o ceartă cu mama sa care a degenerat într-un conflict fizic. Scandalul a izbucnit în faţa casei Dinei Lohan, mama actriţei,  din long Island. De asemenea, luna trecută Lindsay s-a incăierat cu un bărbat pentru că acesta a încercat să o fotografieze.

Kim Kardashian

Focoasa brunetă nu duce nici ea o viaţă liniştită. A ajuns vedetă datorită unei casete în care apărea făcând sex cu iubitul ei de atunci, cântăreţul de hip-hop Ray J. Apariţia filmuleţului i-a adus lui Kim faimă şi mulţi bani. Însă acesta nu a fost singurul scandal în care Kim a fost implicată şi nici singurul filmuleţ XXX. Pe lângă toate acestea, vedeta a avut parte de una dintre cele mai scurte căsnicii, alături de Kris Humphries. După numai 72 de zile  cei doi au divorţat. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că mariajul lor este o strategie de marketing.

Naomi Campbell

Naomi Campbell nu a fost niciodată străină de sălile de judecată şi de violenţă. Frumosul supermodel deţine recordul de bătăi aplicate angajaţilor şi nu numai. În urmă cu doi ani, vedeta a fost acuzată că şi-a bătut şoferul. Vedeta a scăpat ca prin urechile acului de un nou proces, pentru că şoferul de origine sârbă nu a depus plângere. Naomi nu este violentă numai cu angajaţii, ci şi cu iubiţii. Matteo Marzotto, fostul logodnic al vedetei, a declarat că supermodelul avea adesea excese de furie şi arunca în el cu tot ce-i cădea în mână.

Lady Gaga

Sunt foarte rare zilele în care Lady Gaga nu este găsită în primele pagini ale tabloidelor. Fie că este acuzată de plagiat sau că face ritualuri satanice, fie că şochează îmbrăcată în carne, fie că apare dezbrăcată pe un balcon. Astfel vedeta a ajuns una dintre cele mai populare femei, fiind prima persoană din lume care are peste 20 de milioane de fani pe platforma de microblogging.