Hollywood: 5 vedete furioase pe tabloidul Daily Mail. Angelina Jolie, ultima "victimă"

Tabloidele sunt nemiloase. Asta este părerea a numeroase staruri care, nu doar o dată, au simţit că dreptul la o viaţă intimă le-a fost încălcat. Iată cine sunt vedetele a căror supărare a ajuns în instanţă!

Foto: Hepta

Angelina Jolie

Un videoclip de 16 minute făcut public recent de cotidianul britanic Daily Mail a şocat fanii vedetei în vârstă de 39 de ani. Materialul video ne-o arată pe Angelina Jolie într-o stare deplorabilă din cauza consumului de droguri. Deranjată de publicarea online a înregistrării, Angelina a dat în judecată tabloidul, pe care îl acuză de încălcarea vieţii private. Se crede că înregistrarea video a fost cumpărată de Mail Online (divizia online a tabloidului Daily Mail) de la National Enquirer, un săptămânal american de ştiri mondene.

Videoclipul a fost filmat în anii '90 de Franklin Meyer, fost condamnat la închisoare, şi distribuitorul de droguri al interpretei din "Maleficent" timp de mai mulţi ani. Într-o stare vizibil alterată de droguri, actriţa, care pe atunci avea 22 de ani, vorbeşte la telefon cu tatăl ei, actorul Jon Voight.

George Clooney

Starul american a atacat şi el faimosul tabloid, declarând că a publicat informaţii false despre logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, care au pus în pericol atât viaţa ei, cât şi pe aceea a familiei sale. Potrivit materialului publicat de Daily Mail, mama lui Amal Alamuddin, Baria, se opune căsătoriei acesteia cu George Clooney, din motive religioase. Tabloidul britanic susţine că a obţinut aceste detalii de la membri ai celor două familii, fără a scrie numele acestora.

Într-un editorial publicat în cotidianul USA Today, George Clooney a declarat: "Vreau să vorbesc despre iresponsabilitatea articolului apărut în numărul de luni al tabloidului Daily Mail. Eu răspund foarte rar articolelor din tabloide şi o fac doar atunci când, alături de mine, ele vizează şi alte persoane, iar siguranţa lor este periclitată. Daily Mail a publicat o ştire complet falsă, afirmând că mama logodnicei mele se opune căsătoriei noastre din motive religioase. Acel articol pretinde că mama lui Amal a declarat faţă de «jumătate din populaţia Beirutului» că ea se opune căsătoriei. În acelaşi articol s-au făcut glume pe seama tradiţiilor din religia Druze care se încheie cu moartea miresei. Permiteţi-mi să repet: moartea miresei", a declarat actorul american.

"Nimic din această poveste nu este adevărat. Mama lui Amal nu este membră a sectei Druze. Nu a mai fost în Beirut de când a început relaţia mea cu Amal, iar ea nu se opune căsătoriei noastre. Iresponsabilitatea, în aceste zile şi în aceste vremuri tulburi, de a exploata diferenţele religioase acolo unde ele nu există reprezintă cel puţin un act de neglijenţă şi cel mai probabil un act periculos", a mai adăugat Clooney.

Kate Winslet

Actriţa a fost despăgubită în urmă cu cinci ani cu suma de 28.000 de euro din partea tabloidului britanic pe care l-a dat în judecată pentru defăimare. Vedeta a fost deranjată de un articol intitulat "Ar trebui Kate Winslet să câştige un Oscar pentru cea mai enervantă actriţă?", care a pus sub semnul întrebării programul ei zilnic de exerciţii fizice. "Eram extrem de supărată pentru că am fost acuzată că am minţit în legătură cu programul meu de exerciţii fizice şi am considerat că era responsabilitatea mea să le cer să se scuze, pentru a-mi dovedi angajamentul faţă de acele principii pe care le-am apărat întotdeauna, referitoare la problemele fizice, care includ regimul alimentar şi exerciţiile fizice. Cred cu tărie că femeile ar trebui să fie încurajate să se accepte aşa cum sunt, deci, a sugera că eu minţeam, era o acuzaţie de o ipocrizie inacceptabilă," a explicat actriţa.

Daily Mail şi-a cerut scuze, recunoscând că Winslet nu a minţit în legătură cu regimul ei de exerciţii fizice şi a acceptat să îi plătească acesteia daune morale.

Lily Allen

În 2011, cântăreaţa a cerut tabloidului britanic daune de 150.000 de dolari şi a acuzat această publicaţie de "invadarea intimităţii". Vedeta susţine că a fost nevoită să instaleze un sistem de securitate de 90.000 de dolari în reşedinţa ei de la ţară din centrul Angliei, după ce tabloidul a publicat o serie de fotografii neautorizate ale proprietăţii. Aceste imagini au făcut-o să devină vulnerabilă în faţa posibililor urmăritori, a spus Lilly Allen.

Dannii Minogue

Şi sora lui Kylie Minogue s-a războit cu jurnaliştii de la Daily Mail. Vedeta a fost deranjată de un articol în care se spunea că este însărcinată în 12 săptămâni. Informaţia potrivit căreia Dannii Minogue şi jucătorul de rugby Kris Smith, aşteaptă primul lor copil a apărut pe 8 ianuarie 2010. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în timp ce părăseau un spital din Melbourne, Australia, iar în material apărea că Dannii Minogue a fost la spital pentru un test ce determină prezenţa unor anomalii genetice ale fătului.