Hollywood: 5 vedete exagerat de religioase. Cine sunt fanaticii?

Angus T. Jones, copilul celebru care a jucat alături de Charlie Sheen în "Doi bărbaţi şi jumătate", a devenit predicator pentru Adventiştii de Ziua a Şaptea. Nu este însă singurul star de la Hollywood obsedat de religie.

Angus T. Jones

Fostul star din "Two And A Half Men" s-a transformat complet după ce a părăsit serialul care l-a făcut celebru. Actorul în vârstă de 20 de ani a renunţat la actorie şi s-a îndreptat spre religie, devenind predicator pentru Adventiştii de Ziua a Şaptea. Tânărul susţine că l-a descoperit abia acum pe Dumnezeu şi, după ce a părăsit serialul, a criticat foarte aspru atât filmul, cât şi producătorii. Angus a declarat că se va întoarce în actorie, însă doar pentru "producţii spreciale, precum un serial bazat pe poveşti din Biblie".

Mark Wahlberg

Actorul romano-catolic este atât de religios încât ţine în dormitor un recipient cu apă sfinţită şi o copie a unui crucifix de la Vatican. Aceste detalii au fost făcute publice într-un pictorial din 2007 al revistei Premiere. Starul în vârstă de 42 de ani merge zilnic la biserică şi are patru copii cu soţia sa, Rhea Durham.

Tom Cruise

Este bine cunoscut devotamentul actorului pentru cultul scientologic şi se zvoneşte că a reprezentat şi cauza principală pentru divorţul de Katie Holmes. Învăluită în numeroase controverse şi recunoscută de foarte puţini ca religie, scientologia a atras şi alte nume sonore de la Hollywood, precum John Travolta, Kirstie Alley sau Lisa Marie Presley. Aceasta propovăduieşte imortalitatea spirituală a omului şi reîncarnarea. Scientologii consideră că principalul scop al existenţei este supravieţuirea. O teorie extrem de controversată emisă de scientologi este că oamenii se trag din popoare extraterestre.

Prince

Cântăreţul în vârstă de 55 de ani a crescut ca Adventist de Ziua a Şaptea, însă a devenit parte din Martorii lui Iehova în 2001. Starul a recunoscut chiar că a mers din casă în casă pentru răspândirea religiei. Se zvoneşte chiar că vedeta are nevoie de o operaţie pentru înlocuirea ambelor şolduri, însă religia interzice transfuziile de sânge şi face astfel imposibilă intervenţia. Surse apropiate cântăreţului susţin că acesta a apelat în trecut la medicul chirurg în mare secret, fără ca reprezentanţii acestei religii să afle.

Madonna

Vedeta a crescut în religia romano-catolică, însă în 1996 a devenit adeptă Kabbalah. Potrivit publicaţiei InTouch, Madona plăteşte aproximativ 10.000 de dolari lunar pe apă Kabbalah. "Madonna bea multă apă, unul dintre secretele cu care se menţine în formă. Apa Kabbalah este singura apă de care se atinge. De asemenea, cântăreaţa se asigură că are în permanenţă apă cu ea, care îi este trimisă în orice colţ al lumii când călătoreşte," declara un apropiat al vedetei.