Hollywood: 5 vedete devastate de moartea animalelor de companie

Nu este uşor să pierzi un prieten, fie el şi cu patru picioare. De multe ori se întâmplă ca un animal să devină cel mai bun prieten al omului şi chiar să facă parte din familie. Din acest motiv, decesul acestuia lasă multă durere în sufletul stăpânului. Celebrităţile se numără şi ele printre iubitorii de animale. Iată 5 dintre vedetele devastate de moartea animalelor de companie.

Kim Kardashian

Vedeta de 31 de ani trece prin momente grele cauzate de dispariţia uneia dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa ei. Cu ochii în lacrimi, Kim a postat pe blogul său personal: "Cu mare tristeţe trebuie să vă anunţ că Mercy, pisica mea, a decedat. Inima mea este sfâşiată de această veste".

Mercy avea 4 luni şi reprezenta un cadou din partea lui Kanye West. La scurt timp după ce a primit-o, Kim a descoperit că pisica persană suferea de o alergie foarte periculoasă. Deşi vedeta a luptat cu toate forţele pentru viaţa felinei, animalul nu a putut fi salvat. Nici chiar  medicul Sydney Hitchcock, specialistul care se ocupă de animalele de companie ale vedetelor, nu a reuşit să-i trateze alergia lui Mercy, motiv pentru care pisica a fost eutanasiată pentru a nu mai suferi.

Jennifer Aniston

Vedeta şi-a iubit atât de mult câinele, încât dispariţia acestuia a lăsat un mare gol în viaţa actriţei. După moartea lui Norman, Jennifer a decis să-şi tatueze numele lui pe piciorul drept pentru a nu-l uita niciodată. Tot ea i-a oferit unei alte iubitoare de câini, Oprah Winfrey, o saltea de yoga personalizată cu pozele celor 5 căţei ai prezentatoarei TV.

Jessica Simpson

Cântăreaţa americană a trecut şi ea prin momente grele când, în 2009, căţeluşa sa a fost răpită de coioţi. Ea a povestit pentru fani pe site-ul Twitter cum pudelul Daisy a fost luat de animalele sălbatice şi târât în pădure, chiar în faţa vedetei. În speranţa că o va regăsi, Jessica a făcut afişe cu patrupedul şi le-a distribuit în oraş. Deşi a promis o recompensă uriaşă celui care îi va înapoia animalul, Daisy nu a mai fost găsită.

George Clooney

Deşi a decis să nu se mai căsătorească niciodată, asta nu înseamnă că actorul în vârstă de 51 de ani a ales să trăiască singur. Timp de 19 ani, George Clooney l-a avut alături de Max, un purceluş vietnamez. Din cauza vârstei înaintate, Max a suferit de artrită, şi-a pierdut parţial văzul, iar în 2006 a decedat. Având în vedete perioada îndelungată pe care au petrecut-o împreună, actorul a avut nevoie de mult timp pentru a accepta decesul micuţului prieten.

Ozzy Osbourne

La începutul acestui an, familia Osbourne a trecut prin clipe grele când bulldog-ul familiei, Lola, a murit. Lola avea propriul ei profil de Twitter, iar ultimul mesaj postat a fost: "Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Sunt într-un loc mai bun acum. Raiul are nevoie de o nouă prinţesă."

Lola a putut fi urmărită în serialul "The Osbournes".