Hollywood: 5 vedete cuplate cu multimilionari. Iată norocoasele!

Sunt frumoase, celebre şi au succes printre cei mai bogaţi oameni ai planetei. Naomi Campbell, Salma Hayek, Elle Macpherson sunt doar câteva dintre frumuseţile cucerite de multimilionari.

Salma Hayek

Actriţa mexicană Salma Hayek s-a căsătorit cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault în februarie 2009. Francois-Henri Pinault este preşedintele executiv al holdingului PPR (specializat în mărci de lux, precum Gucci) şi este fiul celui mai bogat om din Franţa, Francois Pinault. Cei doi s-au cunoscut în Italia, în 2006, iar fiica lor, Valentina, s-a născut în septembrie 2007.

Naomi Campbell

Are o carieră de succes în lumea modei şi un iubit extrem de bogat. Este vorba de Naomi Campbell care, din 2008, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai bogaţi oligarhi ruşi, cunoscutul Vladislav Vladimir Doronin. Iubitul topmodelului se ocupă cu afaceri imobiliare şi deţine o avere de aproximativ 2,8 miliarde de euro. Cei doi s-au cunoscut în mai 2008 la Festivalul de Film de la Cannes şi de atunci sunt nedespărţiţi.

Elin Nordegren

Fosta soţie a celebrul jucător de golf Tiger Woods are o relaţie cu magnatul Chris Cline din iarna anului trecut.

Faimosul model s-a despărţit de Tiger Woods în anul 2010, la 8 luni de la iscarea scandalului privind relaţiile extraconjugale ale celui mai bun jucător de golf din istorie. În urma divorţului, Elin s-a ales cu o avere de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Elle Macpherson

Topmodelul Elle Macpherson a anunţat luna trecută că s-a logodit cu omul de afaceri Jeffrey Soffer, după ce anul trecut, în martie, s-au despărţit pentru câteva luni.

Jeff Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare, iar aceasta va fi cea de-a doua căsătorie, atât pentru el, cât şi pentru Elle Macpherson.

Stephanie Seymour

Supermodelul Stephanie Seymour este căsătorită din 1995 cu miliardarul Peter Brant. În 2009, cei doi au depus actele pentru a divorţa, dar în septembrie 2010 au renunţat la procedura de divorţ.