Hollywood: 5 vedete cu un trecut tragic. Ce experienţe le-au marcat viaţa!

Deşi par să aibă o viaţă minunată la care mulţi dintre noi visăm, lucrurile nu au stat aşa dintotdeauna. Multe dintre zâmbetele perfecte de la Hollywood ascund amintiri ale unor experienţe traumatizante. Charlize Theron, Demi Moore, Shania Twain sunt doar câteva dintre vedetele care au avut de îndurat numeroase greutăţi înainte de a deveni celebre.

Charlize Theron

Este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, însă nu de puţine ori ochii vedetei îi trădează tristeţea. Actriţa născută în Benoni, Africa de Sud, a avut o copilărie nefericită din cauza tatălui care era alcoolic. La cincisprezece ani, vedeta a fost martora morții tatălui său. În încercarea de a se apăra de bărbatul agresiv, mama actriţei l-a împuşcat chiar în faţa fiicei lor. Considerat un caz de legitimă apărare, femeia nu a fost pedepsită.

Demi Moore

Nici viaţa frumoasei Demi Moore nu a fost una uşoară. Vedeta s-a născut dintr-o mamă adolescentă, alcoolică şi bipolară, iar tatăl şi-a părăsit familia. Din cauza locurilor de muncă pe care tatăl său vitreg le schimba frecvent, adolescenţa lui Demi Moore a fost marcată de cel puţin 15 mutări de domiciliu. La 16 ani părăseşte şcoala şi îşi ia viaţa în propriile mâini.

Oprah Winfrey

Este una dintre cele mai influente celebrităţi, însă înainte de a cunoaşte celebritatea, viaţa lui Oprah Winfrey a fost marcată de multe drame. "Am făcut multe alegeri greşite, iar faptul că am rămas gravidă la 14 ani este o consecinţă a acelor alegeri. Nu aveam limite, am fost abuzată sexual de când aveam 9 ani. Recunosc că ajunsesem în stadiul în care făceam sex voit cu cei care mă abuzau. Când am aflat că aştept un copil, am băut detergent în speranţa că îmi voi provoca un avort spontan, apoi m-am gândit şi la sinucidere", mărturisea Oprah într-un interviu acordat în cadrul emisiunii lui Piers Morgan de la CNN.

Keanu Reeves

Calmul şi tristeţea din privirea talentatului actor au în spate poveşti tragice. Părăsit de tată pe când avea doar 3 ani, Keanu a avut o copilărie grea în care s-a mutat des dintr-o ţară în alta şi a avut mai mulţi taţi vitregi. Nici la şcoală i-a fost mai uşor, fiind dislexic (dificultatea de a stăpâni în mod precis şi fluent limbajul scris-citit). În 1993, actorul a pierdut unul dintre cei mai apropiaţi prieteni, pe actorul River Phoenix, din cauza unei supradoze de droguri. În 1998, actorul s-a îndrăgostit pe Jennifer Syme, o tânără actriţă, iar din relaţia lor a rezultat o fetiţă născută moartă la 8 luni. Această pierdere a dus la destrămarea relaţiei, iar la un an şi câteva luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină.

Despre experienţele tragice care i-au marcat viaţa, actorul declara: "Durerea îşi schimbă forma, dar e nesfârşită. Oamenii cred că poţi să treci peste şi să spui: Mi-a trecut, sunt mai bine. Se înşeală. Când oamenii pe care îi iubeşti dispar, rămâi singur. Mi-e dor să fiu parte din viaţa lor şi ei să fie parte din viaţa mea. La naiba, nu e corect! E absurd. Tot ce poţi spera e ca durerea să se transforme şi, în loc să te doară şi să fii confuz, să te alături celor pierduţi prin amintiri şi ajungi să vezi consolarea şi fericirea, nu doar pierderea".

Shania Twain

Frumoasa cântăreaţă s-a confruntat cu greutăţil încă din copilărie. A crescut într-o familie săracă şi a început să muncească de la vârste fragede. La 21 de ani şi-a pierdut părinţii într-un accident de maşină şi a fost nevoită să aibă grijă şi de fraţii mai mici.