Hollywood: 5 vedete cu pile

Sunt extrem de talentaţi şi au dovedit asta în numeroasele filme în care au jucat. Însă, este posibil să nu fi ajuns marile vedete de azi dacă nu ar fi avut rude care să le uşureze sau să le deschidă calea spre celebritate. Nicolas Cage, Angelina Jolie, Emma Roberts sunt doar câteva dintre vedetele cu pile la Hollywood.

Angelina Jolie


Angelina nu este singura vedetă a familiei, tatăl Angelinei fiind nimeni altul decât actorul Jon Voight. Chiar debutul actriţei pe marile ecrane a fost alături de tatăl său, în copilărie, în filmul "Lookin' to Get Out". Însă cariera ei a început abia zece ani mai târziu cu producţia "Cyborg 2" (1993). Cei doi însă nu au fost întotdeauna în relaţii prea bune. Tatăl şi fiica şi-au petrecut aproape un deceniu de înstrăinare. Însă recent actorul a declarat că s-a împăcat cu fiica sa după ce a fost lovit de o revelaţie emoţională.

Nicolas Cage


Puţini sunt cei care ştiu că Nicolas Cage este pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola şi că faimosul actor este nepotul regizorului Francis Ford Coppola şi văr cu regizorii Roman Coppola şi Sofia Coppola. Pentru a evita anumite avantaje obţinute în urma acestei legături de rudenie, actorul a decis să-şi schimbe numele. A colaborat cu unchiul sau în filmele "Rumble Fish" şi "Peggy Sue Got Married".

Emma Roberts


Tânăra actriţă pare a fi decisă să reuşească de una singură în carieră, deşi are destule relaţii pentru a alege calea mai uşoară spre celebritate. "Pentru cei mai mulţi, sunt nepoata Juliei Roberts", spunea Emma, fiica actorului Eric Roberts, fratele Juliei. Însă rolul jucat în "Valentine's Day" a demonstrat că are potenţial.

Charlie Sheen


"Copilul năzdrăvan" al Hollywood-ului moşteneşte talentul de la celebrul său tată, actorul american Martin Sheen. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, Martin oferindu-i tot sprijinul fiului său în lupta cu alcoolul şi drogurile. "Este un om extraordinar şi o duce din ce în ce mai bine. Ne rugăm pentru el. Dacă ar fi avut cancer cum l-am fi tratat? Dependenţa asta este un fel de cancer." declara Martin despre fiul său.

Miley Cyrus


Nu doar talentul a ajutat-o pe această frumoasă domnişoară să ajungă un star. Ajutor a venit şi din partea tatălui său, cântăreţul Billy Ray Cyrus. Miley a debutat alături de tatăl ei în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani.