Hollywood: 5 vedete care sunt mândre de posteriorul lor. Care-i cel mai tare?

Care este partea trupului cu care te mândreşti şi pe care încerci să o pui întotdeauna în valoare? Ai fost înzestrată cu sâni de vis sau fund bombat? Sau ai picioare lungi care nu pot trece neobservate? Multe dintre vedete se declară îndrăgostite de posteriorul pentru care muncesc ore întregi la sală şi nu ezită să se mândrească cu el. Iată 5 dintre celebrităţile care se laudă cu formele lor!

Sofia Vergara

Formele voluptuoase i-au adus faimă şi titlul de cea mai sexy femeie din lume în 2012. La 41 de ani, Sofia Vergara se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie şi cu un trup perfect. Conştientă de atuurile ei, actriţa îşi expune cu mândrie formele de fiecare dată când are ocazia. Aflată în vacanţă împreună cu logodnicul său, Nick Loeb, Sofia a postat pe Twitter o fotografie în care care vedeta era tocmai posteriorul perfect tonifiat.

Actriţa a declarat recent că este conştientă că succesul ei se datorează în mare parte fizicului: "Faptul că sunt o fată drăguţă, voluptuoasă, mi-a deschis multe uşi. Ar fi nedrept să spun că toată faima vine de la talentul meu".

Rihanna

Pentru a atrage atenţia, sau pur şi simplu din plictiseală, artista în vârstă de 25 de ani pozează deseori pe reţelele de socializare, dezbrăcându-se pentru fani. În urmă cu câteva luni, cântăreața şi-a arătat posteriorul în toată splendoarea pe Twitter într-o imagine provocatoare, prin care lansa o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga. Alături de imagine, artista a postat și un mesaj care pare să-i fie adresat fostului ei iubit, Chris Brown. "Nu ți-e dor de asta?", a întrebat Rihanna.

Heidi Klum

La 40 de ani, supermodelul german are un trup perfect, astfel că Heidi nu se sfieşte deloc să pozeze în costum de baie sau fără. Aflată în vacanţă în Barbados, vedeta a făcut o surpriză fanilor şi a postat de pagina proprie de Twitter o imagine cu posteriorul său ars de soare. Chiar şi aşa, poza a fost admirată de sute de mii de fani din întreaga lume.

Justin Bieber

Nu doar femeilor le place să fie admirate pentru formele cu care au fost înzestrate. Justin Bieber şi-a făcut şi el un obicei din a posta online imagini sexy pe reţelele de socializare. După numeroase fotografii cu cele mai noi tatuaje, tânărul artist a pozat cu pantalonii în vine.

Madonna

Deşi are 54 de ani, Madonna se poartă de multe ori ca o adolescentă. În timpul unui concert la Roma, Madonna şi-a dat jos pantalonii şi le-a arătat celor prezenţi posteriorul pentru care lucrează din greu la sală.