Hollywood: 5 vedete care suferă din dragoste. Află-le poveştile!

Celebritatea şi banii nu aduc fericirea. O demonstrează vedetele care, deşi se bucură de succes şi au milioane de fani, tânjesc după dragostea unei singure persoane. Infidelitatea, trădarea, neîmpărtăşirea în dragoste sunt probleme care apar şi în viaţa vedetelor. Iată câteva dintre celebrităţile care nu reuşesc să-şi revină după despărţire şi încă tânjesc după fostul partener.

Rihanna îl iubeşte pe cel care a agresat-o

Cântecele sale se bucură de un imens succes şi e dorită de milioane de bărbaţi. Cu toate acestea, vedeta de 24 de ani este singură şi visează la bărbatul care a lovit-o şi a umilit-o în urmă cu trei ani. Într-un interviu pe care i l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, cântăreaţa a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe Chris Brown. "Suntem prieteni foarte, foarte buni. Am reconstruit încrederea şi asta e tot. Ne iubim şi probabil ne vom iubi mereu. Cred că el a fost iubirea vieţii mele", a declarat Rihanna. De asemenea, vedeta a precizat că ea şi Chris Brown sunt acum doar prieteni şi nu se pune problema ca ei să fie din nou împreună.

Cu toate că vedeta mai are sentimente puternice pentru Chris Brown, tot ea declara că nu poate uita agresiunea care a pus capăt relaţiei. Rihanna declara în acelaşi interviu că s-a simţit umilită şi ruşinată după ce iubitul ei a bătut-o în ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009. "M-am simţit ruşinată. M-am simţit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simţit ofensată şi jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viaţa mea în acel moment", a spus Rihanna.

Robert Pattinson iartă, dar nu uită

Kristen Stewart a fost cea care călcat strâmb, infidelitate care l-a determinat pe Robert Pattinson să încheie una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste. Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice, după imaginile indecente surprinse de paparazzi.

Zvonurile apărute recent îi prezintă pe cei doi iar împreună, actorul britanic iertându-şi iubita de infidelitate. Potrivit surselor, Robert este încă "foarte sensibil" şi "nesigur" pe relaţia lui cu Kristen. Aceste zvonuri însă nu au fost susţinute de niciunul dintre cei doi actori.

Seal suferă din cauza trădării

Nu mică a fost mirarea fanilor la aflarea veştii că unul dintre cele mai trainice şi frumoase cupluri se despart. Heidi Klum, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, erau căsătoriţi de şase ani, iar în luna ianuarie a acestui an au anunţat că s-au despărţit. Si pe cât de frumoasă a fost căsnicia, pe atât de urât a fost divorţul.  
Cântăreţul a acuzat-o pe fosta lui soţie că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte ca ei să se separe. "Să fiu sincer, dacă este să apară altcineva în vieţile copiilor mei, aş prefera să fie un chip familiar. Cred că singurul lucru pe care l-aş fi preferat - cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui -, aş fi preferat ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm, înainte să se implice în relaţie", a declarat cu tristeţe Seal după divorţ. "Dar acum cred că toţi aveţi răspunsul pe care îl căutaţi de şapte luni", a mai adăugat acesta, referindu-se la motivul divorţului lor.

Recent, topmodelul german a recunoscut, într-o emisiune de televiziune din Statele Unite, că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

Demi Moore

Un divorţ este dureros pentru ambii parteneri, însă nu loveşte cu aceeaşi intensitate. În cazul despărţirii dintre Demi Moore - Ashton Kutcer, actriţa a fost cea care suferit cel mai mult. Deşi zvonurile au cuplat-o în nenumărate rânduri cu diverşi bărbaţi, actriţa de 49 de ani nu a avut nicio relaţie stabilă după despărţirea de Ashton. Divorţul i-a produs actriţei o depresie puternică, provocând internarea ei într-o clinică de reabilitare. Cei doi au anunţat în noiembrie 2011 că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. În prezent, Ashton Kutcer are o relaţie cu actriţa Mila Kunis.

Tom Cruise

Tom Cruise şi Katie Holmes, unul din cuplurile celebre de la Hollywood, au pus capăt relaţiei lor, după cinci ani de căsnicie. Potrivit presei internaţionale, Katie este cea care a depus actele de divorţ, cei doi actori fiind despărţiţi de mai bine de două săptămâni. Vestea divorţului se pare că l-a luat prin surprindere pe Tom Cruise, care spunea despre soţia sa, într-un interviu acordat recent revistei Playboy, că este o persoană extraordinară, amuzantă şi fermecătoare.

Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes a decis să divorţeze pentru că se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze negativ pe Suri.