Hollywood: 5 vedete care "şi-o trag" în familie

8 Septembrie 2011
Iubirea nu ţine cont de vârstă, rasă şi uneori nici măcar de legătura de sânge. De câte cazuri în care tatăl s-a cuplat cu fiica ai auzit? Dar de cazuri speciale în care personajele sunt chiar staruri de la Hollywood? Cunoşti celebra poveste în care un celebru regizor s-a îndrăgostit de fiica adoptivă cu care, mai târziu, s-a şi căsătorit? Află care sunt vedetele care au mai mult decât o relaţie părintească cu copiii lor.

Woody Allen şi Soon-Yi Farrow Previn

Unul dintre cele mai scandaloase divorţuri de la Hollywood îi are ca protagonişti pe regizorul Woody Allen şi pe fosta sa soţie, Mia Farrow. Actriţa a pus capăt relaţiei cu celebrul regizor şi actor după ce a descoperit că acesta avea o aventură cu fiica sa adoptivă în vârstă de 22 de ani. După ce s-a despărţit de Mia Farrow în 1992, Woody Allen a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi ca femeie, aceasta fiind cu 35 de ani mai tânără decât el. Allen şi Previn s-au căsătorit pe 24 decembrie în 1997. De atunci, cei doi au adoptat două fetiţe pe care le-au numit Bechet şi Manzie.

Hulk şi Brooke Hogan


Deşi tânăra de 23 de ani susţine că între ea şi tatăl ei, celebrul wrestler Hulk Hogan, este o relaţie normală tată - fiică, gurile rele spun că este mai mult de atât. Prezenţa lui Hulk la o expoziţie în care a fost prezentată şi o fotografie nud a fiicei sale nu a făcut altceva decât să alimenteze zvonurile legate de natura incestuoasă a relaţiei dintre tată şi fiică. Degeaba s-a ruşinat Hulk, pe numele său adevărat Terry Gene Bollea, când a văzut fotografia fiicei sale şi a încercat să acopere anumite părţi ale imaginii. Zvonurile legate de relaţia incestuoasă dintre cei doi au apărut în 2008, când Hulk a supravegheat şedinţa foto la care Brooke a participat pentru revista "Maxim".

Stephanie Seymour şi Peter Brant Jr.


La începutul anului un set de fotografii cu fostul model, Stephanie Seymour, şi fiul acesteia au scandalizat o lume întreagă. Fotografiile o arătau pe frumoasa Stephanie sărutându-se pasional cu fiul ei, Peter Brant Jr. Nu numai că au făcut înconjurul lumii în timp record dar au şi iscat zvonuri cu privire la natura relaţiei celor doi. Mama, 42 de ani, şi fiul, 17 ani, se sărutau strângându-se în braţe ca doi îndrăgostiţi, el cu o mână pe sânul ei, iar ea trăgându-l cu putere spre ea. Cei doi au fost surprinşi pe când erau în St. Barths, într-o vacanţă. Stephanie Seymour a fost model pentru Victoria's Secret şi Sports Illustrated.

Angelina Jolie şi James Haven Voight


Relaţia dintre fraţi este cu totul şi cu totul specială. Însă relaţia dintre Angelina şi fratele ei mai mare, James Haven Voight, este una nonconformistă, acest fapt fiind demonstrat de sărutul pe care cei doi l-au avut în public în urmă cu câţiva ani. Zvonurile legate de relaţia incestuoasă dintre cei doi au fost întărite şi de dorinţa celor doi de a adopta un copil împreună.

Steven şi Liv Tyler


Cu o asemenea fiică, înţelegem că este greu să te abţii să nu o săruţi. Însă totul are o limită. Steven este mândru de fiica sa şi a arătat că între el şi frumoasa Liv este o legătură specială când, pe covorul roşu la premiera filmului "Super", acesta a sărutat-o cu patimă... pe buze. Nu ştim însă dacă sărutul a fost o scăpare de moment sau între cei doi există sentimente mult mai puternice decât recunosc.