Hollywood: 5 vedete care şi-au schimbat look-ul pentru vară. Inspiră-te de la ele!

Odată cu venirea verii, cu toţii simţim nevoia unei schimbări de look. Şi ce poate fi mai uşor de schimbat decât culoarea sau lungimea părului? Febra schimbărilor a cuprins şi vedetele în această vară! Fie că-şi schimbă culoarea, lungimea sau forma părului, celebrităţile par decise să se reinventeze.

Pink

Şi-a obişnuit fanii cu o tunsoare masculină şi cu părul vopsit în culori precum roz sau albastru. De curând, artista a decis că este timpul pentru un nou look. Pink a hotărât să renunţe la tunsoarea băieţească şi a optat pentru extensii. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba cu fiica ei, Willow Sage, fotografiile arătând noua coafura a cântăreţei.

Jennifer Lawrence

Actriţa din "Silver Linings Playbook" a decis că este momentul pentru o mică transformare şi şi-a retezat aproximativ 8 centimetri din pletele blonde. Jennifer a afişat noul look la premiile GLAAD 2013.

Anne Hathaway

În doar câteva luni, actriţa a trecut prin schimbări majore legate de coafura sa. De la păr lung a trecut la scurt, de la brunet, la blond şi apoi iar brunet. Acum, Anne este din nou brunetă şi asta pentru că rolul din filmul "Song One", produs de soţul ei Adam Shulman, i-o cere.

Bradley Cooper

Indiferent de coafură, Bradley Cooper rămâne unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Vedeta din "The Hangover" şi-a făcut apariţia luna aceasta cu părul mai scurt decât ne-a obişnuit.

Carly Rae Jepsen

"Mi-am dorit dintotdeauna să mă vopsesc roşcată", şi-a explicat vedeta noul look. Cântăreaţa a postat imediat după transformare o poză cu noul look pe pagina de Twitter.