Hollywood: 5 vedete care şi-au părăsit copiii. Cine a refuzat să fie părinte?

Să fii părinte nu este deloc o sarcină uşoară. Sunt persoane care consideră că un copil nu ar face altceva decât să le dea viaţa peste cap, să le strice planurile şi să le pună carierele în pericol. Din aceasta categorie fac parte şi câteva vedete.

Rod Stewart

La 68 de ani, Rod Stewart se poate lăuda cu o carieră de succes, 8 copii frumoşi şi o soţie iubitoare. Însă puţini ştiu că înainte de a deveni celebru, pe vremea când era doar un adolescent, cântăreţul a devenit tatăl unei fetiţe care a fost dată spre adopţie.Vedeta susţine că şi-a părăsit fiica din cauza faptului că nu-şi permitea să o crească. Starul a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu acordat lui Joy Behar.

Eddie Murphy

În 2006, Mel B., fosta membră a trupei Spice Girls, a trăit o poveste de dragoste cu actorul Eddy Murphy. La scurt timp după ce Mel B a anunţat că este însărcinată, Murphy a pus capăt relaţiei şi a negat faptul că ar fi tatăl copilului. Nici după ce fosta cântăreaţa a făcut un test de paternitate care dovedea că actorul este tatăl biologic al fiicei sale, Eddie Murphy a refuzat să se implice în creşterea şi educarea copilului.

Roseanne Barr

Actriţa americană în vârstă de 60 de ani se numără printre femeile care au devenit mame în adolescenţă şi au dat copiii spre adopţie. Mai târziu, Roseanne s-a căsătorit de trei ori, a devenit mamă a patru copii, dar cu toate acestea nu a uitat-o pe fiica pe care a abandonat-o. "Am căutat-o şi am găsit-o, am aşteptat până a împlinit 18 ani şi am rezolvat toate problemele dintre noi. Avem o relaţie speciala şi mă inţeleg foarte bine şi cu părinţii ei adoptivi. Când am părăsit-o aveam 17 ani, dar voi regreta întotdeauna ce am făcut", a povestit actriţa.

Steve Bing

Elizabeth Hurley l-a crescut singură pe fiul ei Damian Charles pentru că tatăl lui, producatorul american Steve Bing, a părăsit-o atunci când era însărcinată şi a negat că ar fi copilul lui. Mai târziu, testul ADN a confirmat că Bing este tatăl.

Flavio Briatore

În 2003, Heidi Klum a avut o scurtă relaţie cu Flavio Briatore, mogulul Formula, şi a rămas însărcinată. În timp ce facea publică această veste, Heidi a aflat că Briatore trăia o aventură cu regina bijuteriilor Fiona Swarovski. Miliardarul i-a cerut lui Heidi Klum să facă un test de partenitate, pentru că nu a crezut că fetiţa pe care Heidi a născut-o este al lui. Testul i-a dat câştig de cauză lui Heidi şi ulterior, Briatore nu a vrut să fie implicat în viaţa copilului.