Hollywood: 5 vedete care şi-au încercat norocul în muzică, dar au eşuat

Kim Kardashian a lansat în urmă cu trei ani piesa "Jam - Turn it Up", care nu s-a bucurat de succesul aşteptat de vedetă. Din dorinţa de a demonstra că deţin numeroase talente, şi în afara domeniului care le-a făcut celebre, numeroase staruri de la Hollywood şi-au încercat norocul în muzică. Vocile lor însă nu au fost apreciate de public, iar carierele lor în această industrie s-au oprit brusc. Iată cine sunt vedetele care consideră că au talent pentru o carieră muzicală!

Kim Kardashian

Regina reality show-urilor a cochetat şi ea cu muzica în urmă cu aproximativ 3 ani, când scotea pe piaţă piesa "Jam - Turn it Up", dar fără videoclip, fiind un eşec. În 2012, vedeta a făcut public şi clipul, în care Kim îşi arată faimoasele forme, reuşind să strângă peste 1 milion de vizualizări.

Kim a declarat pentru fani că piesa a fost făcută doar pentru distracţie şi că o parte din câştigurile obţinute din vânzarea ei va fi donată spitalului de copii St. Jude Children’s Research Hospital.

Jennifer Love Hewitt

Actriţa, acum în vârstă de 34 de ani, şi-a lansat primul album de muzică, intitulat "Love Songs", pe când avea doar 12 ani. Acesta a fost comercializat doar pe piaţa japoneză, unde a şi devenit popstar. Însă succesul ei în muzică s-a oprit aici, deşi vedeta a lansat în total 6 albume.

Eddie Murphy

În 1985, actorul a lansat prima piesă solo, "Party All the Time", single ce a urcat până pe poziția a doua a topului Billboard Hot 100. Piesa a fost inclusă pe albumul de debut al lui Eddie Murphy, "How Could It Be", materialul cunoscând succesul în scurt timp. Următorul album al starului nu a fost la fel de bine primit ca primul, nefiind inclus în topul Billboard. Eddie Murphy nu a mai lansat nimic pe plan muzical în ultimii 20 de ani.

Bruce Willis

Că este un actor de acţiune foarte bun, ştim cu toţii, însă puţini ştiu că Bruce Willis şi cântă. Starul a lansat trei albume: "The Return of Bruno" (1987), "If It Don't Kill You, It Just Makes You Stronger" (1989) şi "Classic Bruce Willis: The Universal Masters Collection" (2001).

 

Brian Austin Green

Născut într-o familie de muzicieni, starul a cochetat şi el cu muzică, fără însă a se bucura de succesul pe care l-a cunoscut cu actoria. În 1996, Brian a lansat un album de hip-hop, "One Stop Carnival".