Hollywood: 5 vedete care şi-au început viaţa sexuală foarte devreme

Îţi aminteşti prima noapte de dragoste, prima experienţă erotică? A fost unică, frumoasă, sau din contră, traumatizantă? Prin aceleaşi trăiri au trecut şi celebrităţile, cu mult timp înainte de a deveni bogate şi faimoase. Unele vedete s-au grăbit în a cunoaşte dragostea şi şi-au început viaţa sexuală la vârste foarte fragede. Iată cine sunt!

Angelina Jolie

Frumoasa Angelina a fost precoce şi a trăit prima experienţă sexuală la 13 ani alături de un băiat de care nu era îndrăgostită. "Nu simţeam mare lucru pentru el, dar am luat un cuţit şi l-am crestat puţin, ca să mă simt mai apropiată de el", a mărturisit actriţa.

Johnny Depp

Nici Johnny Depp nu a aşteptat mult înainte de a trăi prima experienţă erotică. Vedeta făcea parte dintre-o trupă în acea perioadă şi toată acţiunea s-a petrecut în dubiţa cu care mergea în turneu. Vârsta? Nu mai mult de 13 ani. Norocoasa? O fană înfocată.

P. Diddy

Prima tentativă a artistului a fost la doar 7 ani. Din păcate, povesteşte el, a fost prins de mama lui şi s-a ales cu o bătaie zdravănă. Astfel la P. Diddy a scăpat de virginitate la 13 ani, într-o cameră de hotel din New York cu o tipă al cărei nume nu şi-l mai aminteşte

Sean Connery

Actorul în vârstă de 81 de ani îşi aminteşte si acum prima sa noapte de amor, deşi au trecut peste 70 de ani de atunci. Foarte mulţi ani, nu? Vedeta a recunoscut că şi-a pierdut virginitatea la doar 8 ani, când mulţi copii abia încep şcoala.

Shirley Manson

Solista trupei Garbage îşi aminteşte despre prima noapte de amor astfel: "Aveam 15 ani şi am făcut-o cu un tip mai în vârstă decât mine, de care eram foarte îndrăgostită. Din păcate, a fost o experienţă neplăcută. Nu a durat decât 40 de secunde şi-mi aduc aminte doar gândul <asta e tot?>".