Hollywood: 5 vedete care şi-au distrus chipul din cauza consumului de droguri

Deşi are 27 de ani, Amanda Bynes arată cu mult mai îmbătrânită din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Cum recunoşti o persoană dependentă de droguri? Pe lângă simptomele psihice, există şi semne fizice precum îmbătrânirea prematură a pielii. Ca şi fumatul, consumul de droguri grăbeşte apariţia ridurilor. În plus, textura ei devine neuniformă, cu vase de sânge vizibile pe suprafaţă şi căpătă o nuanţă gălbui-cenuşie. Vezi care sunt vedetele a căror frumuseţe a avut de suferit din cauza stilului de viaţa nesănătos, dar şi a consumului de substanţe interzise.

Amanda Bynes

Are 27 de ani, vârstă pe care nu o arată, din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Viaţa tinerei actriţei a luat o turnură urâtă, ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, dependenţe care au lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

Lindsay Lohan

Denumită şi "copilul rebel al Hollywood-ului", actriţa în vârstă de 27 de ani a fost prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor provocate de consumul de droguri şi alcool decât pentru reuşitele actoriceşti. Însă nu doar cariera a avut de suferit din cauza stilului de viaţă haotic, ci şi frumuseţea vedetei a fost ştirbită. Actriţa şi-a pierdut din prospeţimea şi şarmul cu care cucerea în "Mean Girls", devenind un exemplu negativ pentru tineri.

Macaulay Culkin

După succesul răsunător din comedia "Singur acasă", Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood", a început să aibă o gramadă de probleme: proces cu proprii părinţi, moartea surorii sale Dakota într-un accident de maşină, moartea surorii vitrege în urma unei supradoze de medicamente şi despărţirea de iubirea vieţii sale, Mila Kunis. Toate aceste probleme par să-l fi împins pe Macaulay Culkin în patima drogurilor şi a alcoolului. Se zvoneşte însă că actorul este acum pe calea cea bună pentru a scăpa de aceste dependenţe.

Kate Moss

Crezi că supermodelele ştiu toate secretele frumuseţii şi nu ar face ceva care să o diminueze, având în vedere că de ea depinde cariera lor? Ei bine, nu este cazul celebrei Kate Moss a cărei dependenţă de cocaină i-a afectat pielea şi dantura. Fară machiaj, vedeta arată cu mult peste 39 de ani, vârsta ei reală.

Courtney Love

Încă din adolescenţă, Courtney îşi îneca amarul cu pastile şi heroină.  Artista şi-a început cariera muzicală cu trupă Hole care în scurt timp a devenit foarte apreciată pe scenele underground în special datorită vocii îndrăzneţe şi puternice. Cariera ei de star rock s-a stins odată cu consumul tot mai ridicat de droguri.