Hollywood: 5 vedete care se pricep de minune să facă sex. Învaţă de la ele!

Care este vedeta pe care o consideri supersexy? John Mayer sau Robert Pattinson? Ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi o noapte de amor alături de o celebritate? Iată 7 dintre cele mai lăudate vedete la capitolul sex.

Robert Pattinson


Pun pariu că nu te aşteptai ca frumuşelul Robert să fie pe această listă. Ei bine, potrivit unei fost iubite, actorul este un iubit foarte pasional: "Între noi exista chimie şi când ne sărutam era fantastic. Eu sunt o persoana foarte pasională şi la fel şi Robert. Toate partidele de sex au fost senzaţionale. Atracţia era foarte puternică şi nu ne puteam controla. A fost minunat." Kristen Stewart este o fată norocoasă, nu?

John Mayer


Se zvoneşte că simpaticul cântăreţ este un adevărat maestru în arta amorului. Astfel s-ar explica şi numărul mare de femei celebre care au ajuns în patul lui. Un prieten al artistului declara că: "John nu este doar bun în pat, e senzaţional. Toate femeile pe care le cunosc care l-au cunoscut intim pe John susţin că au avut parte de cea mai bună partidă de sex din toată viaţa lor şi devin obsedate de el. Indiferent care este secretul lui, ar trebui să-l vândă. Ar face bani frumşi şi ar putea renunţa la cariera muzicală."

Jessica Simpson


John Mayer i-a făcut reclamă fostei iubite, Jessica Simpson. Artistul a dezvăluit într-un interviu că, dintre toate iubitele lui, cea care i-a pus capac a fost Jessica. "Fata asta este precum cocaina, iar drogurile nu sunt prea bune dacă faci abuz de ele. Din punct de vedere sexual, Jessica era nebună. Dacă mi-ar fi cerut 10.000 de dolari pentru fiecare partidă de sex, aş fi fost în stare să vând tot ce am doar ca să ajung în pat cu ea", declara cântăreţul.

Tiger Woods


Nu uimeşte pe nimeni că vedeta se descurcă bine la capitolul sex, dacă este să ne luam după numărul de amante care i-au trecut prin pat. Una dintre amantele acestuia nu s-a putut abţine şi a declarat despre Tiger că "Este senzaţional în pat!".

Courtney Love


Se pare că actriţa nu spunea minciuni atunci când se lăuda cu performanţele sale sexuale. Alex James, fostul iubit al cântăreţei, a declarat că aceasta a fost cea mai bună parteneră pe care a avut-o: "Este o femeie extraordinară, foarte inteligentă, amuzantă şi... sălbatică în pat."