Hollywood: 5 vedete care s-au recăsătorit cu acelaşi bărbat

Există poveşti de dragoste atât de intense şi complicate încât nici măcar divorţul nu le poate încheia. Astfel că nu sunt puţine divorţurile care au fost urmate de o nouă nuntă, cu acelaşi partener. În special printre vedete. Iată câteva dintre celebrităţile nehotărâte care s-au recăsătorit cu acelaşi bărbat.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton


Prima dată s-au căsătorit în anul 1964, la scurt timp după ce o altă căsnicie a divei eşuase. Însă căsnicia nu a fost pentru totdeauna, iar divorţul a avut loc în 1974. Despărţirea nu a fost definitivă şi cei doi au decis să mai încerce o dată. Astfel că în octombrie 1975 cei doi s-au recăsătorit, însă nici acest mariaj nu a rezistat şi după un an, în 1976, au divorţat, de data aceasta definitiv.

Melanie Griffith şi Don Johnson


Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la "The Harrad Experiment", când Melanie avea doar 14 ani şi Don Johnson 22. S-au căsătorit în 1976, când actriţa împlinise 18 ani. Mariajul a durat numai un an. Însă acesta nu a fost sfârşitul poveştii de dragoste. Cei doi au împreună un copil şi s-au recăsătorit în 1989. Divorţul însă s-a repetat în 1996. 

Natalie Wood şi Robert Wagner


Celebră datorită rolurilor din "Miracle on 34th Street," "West Side Story," şi "Rebel Without a Cause", Natalie Wood a fost căsătorită de două ori cu Robert Wagner, înainte de a muri într-un accident misterios la vârsta de doar 43 de ani.

Kim Scott-Mathers şi Eminem


Kim l-a iertat pe Eminem pentru vorbele urâte pe care i le-a adresat prin intermediul unui cântec şi s-au recăsătorit în 2006. Căsnicia nu a durat mult şi, în mai puţin de un an, au divorţat.

Lana Turner şi Stephen Crane

Cei doi s-au căsătorit de două ori, în 1942 şi 1943. Prima dată mariajul a fost anulat pentru că nu se pronunţase încă divorţul de prima soţie a actorului, Carol Ann Kurtz. Cei doi s-au recăsătorit când Lana a aflat că este însărcinată. Au divorţat în august 1944.