Hollywood: 5 vedete care s-au războit cu paparazzi. Cine a învins?

Să fii vedetă nu este deloc uşor, iar presiunea poate fi foarte mare. Eşti vânat la orice pas de paparazzi, iar termenul de intimitate nu mai există. Toate acestea pot duce de multe ori la pierderea cumpătului. Iată câteva dintre celebrităţile care le-au declarat război paparazzilor.

Justin Bieber

În luna mai a acestui an, o veste i-a şocat pe fanii lui Justin Bieber: Puştiul de 18 ani este anchetat de poliţie pentru că a sărit să bată un paparazzo. Idolul adolescenţilor a arătat că, în ciuda vârstei, are şi o parte agresivă când, deranjat de un fotograf în momentul în care se întorcea cu iubita de atunci, Selena Gomez de la film, l-a lovit pe paparazzo. Acesta din urmă a mers la spital după altercaţie, acuzând dureri în zona fălcii şi a pieptului, dar a fost externat în aceeaşi zi. 

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit, pentru că ea a aflat că a înşelat-o cu Rihanna. Se zvoneşte că tânărul cântăreţ ar fi făcut sex cu frumoasa din Barbados.

Kanye West

Starul rap Kanye West are o imagine dură, însă nimeni nu se aştepta, mai ales paparazzi care îl vânează, să devină agresiv. Aflat într-un turneu în Marea Britanie în urmă cu patru ani, vedeta a fost arestată după o altercaţie cu un fotograf. Fotograful Tony Blackburn l-a acuzat pe West că l-a lovit cu aparatul de fotografiat direct în figură, provocându-i câteva mici tăieturi la nivelul nasului. Cântăreşul a fost eliberat după ce poliţia britanică a decis că incidentul nu va aduce o acuzaţie oficială împotriva lui West, care a fost eliberat. Rapperul a mai avut parte de un episod asemănător pe aeroportul internaţional din Los Angeles, cand altercaţia lui cu un fotograf şi un cameraman s-a încheiat cu distrugerea camerei de filmat. Nici în acel caz nu a fost depusă plângere împotriva lui West.

Keanu Reeves

Este considerat drept unul dintre băieţii buni ai Hollywood-ului. Cu toate acestea, deţine şi el o parte întunecată. În 2007, actorul american a fost dat în judecată de un fotograf care susţine că starul l-a lovit intenţionat cu maşina. Alison Silva susţine că a fost rănit serios de maşina actorului şi a avut nevoie de spitalizare. Un avocat al lui Keanu Reeves a declarat că Silva a blocat pur şi simplu maşina vedetei şi că acesta nu l-a lovit atât de grav. Starul din Matrix a fost nevoit să plătească daune morale.

Gerard Butler

Actorul scoţian are şi el probleme cu stăpânirea furiei. În octombrie 2008, iubitul Mădălinei Ghenea a lovit un fotograf. Incidentul, petrecut la Hollywood, nu avut însă urmări pentru actor, fiind în cele din urmă a fost achitat.

Sean Penn

Actorul în vârstă de 52 de ani a fost găsit vinovat pentru molestare şi vandalism, după ce a atacat un fotograf şi i-a distrus camera. Judecătorii l-au obligat pe actor să ofere despăgubiri financiare. Banii au fost donaţi ulterior unor organizaţii caritabile.