Hollywood: 5 vedete care s-au pozat goale cu mâna lor

Majoritatea vedetelor de la Hollywood au conturi pe reţelele de socializare şi simt nevoia, mai mereu, să informeze fanii unde sunt, ce fac, ce şi-au mai cumpărat, ce au mai mâncat şi chiar care sunt  tendinţele în materie de costume de baie sau frizuri pubiene. Iată câteva dintre vedetele care s-au pozat goale.

Demi Moore, ca o adolescentă

În septembrie 2010 şi-a făcut o serie de fotografii în baie, îmbrăcată sumar şi apoi le-a postat pe Twitter. Actriţa demonstrează că se poartă ca o adolescentă, deşi vârsta ei este departe de pubertate.

Ce a vrut să demonstreze cu acest gest? Probabil să facă multe femei să-şi plângă în pumni atunci când văd cât de bine arată la cei aproape 50 de ani.

Rihanna, în costumul Evei

Acum 2 ani, după ce s-a despărţit de iubitul ei Chris Brown, Rihanna s-a pozat goală pentru... ea însăşi, dar şi pentru întregul mapamond.

 

Culmea este că nici acum nu se ştie cine a postat aceste poze pe Twitter... Să fi fost chiar ea? 

Blake Lively, o Gossip Girl dezinhibată

Acum câteva zile au apărut câteva fotografii cu ea "defilând" în faţa oglinzii, cu un telefon în mână. Şi dacă tot era acolo, de ce să nu facă şi câteva poze? Şi uite aşa, actuala iubită a lui Leonardo diCprio a devenit mai cunoscută decât era.

Acum ea susţine că pozele sunt trucate. Să fie oare aşa?

Miley Cyrus - ce-i mai place să se pozeze...

Artista a avut mai multe astfel de "episoade dezinhibate". Ultimul s-a petrecut chiar la sfârşitul anului trecut. Atunci s-a pozat goală în camera de hotel. Bineînţeles că după ce pozele au ajuns pe Twitter i-a părut rău, dar ce contează? Imaginea cu ea goală a rămas în mintea multora...

Kim Karsahian

A pozat pentru Playboy, a fost eroina unei casete porno, iar acum spune că este prea bătrână să mai pozeze nud. Dar este o mare fană a canalelor de socializare de pe internet şi, desigur, trebuia să apară şi goală pe Twitter, nu-i aşa?