Hollywood: 5 vedete care s-au îndrăgostit la prima vedere. Cine le-a furat inima?

Toate femeile visează la o poveste de dragoste care să înceapă de la prima întâlnire. Şi, cu toate că se întâmplă rar, dragostea la prima vedere există. Iată câteva vedete care susţin că le-a fost furată inima din prima clipă.

Catherine Zeta-Jones

Formează împreună cu Michael Douglas unul dintre cele mai stabile şi frumoase cupluri de la Hollywood. Sunt căsătoriţi de mai bine de 12 ani şi au trecut prin multe greutăţi, fapt ce i-a făcut să devină unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Când Michael fost diagnosticat cu cancer la gât, Catherine s-a dovedit un adevărat stâlp de sprijin pentru soţul ei. La celebrarea a 8 ani de căsnicie, Catherine a declarat că şi-a dat seama că şi-a găsit perechea de la prima întâlnire: "M-am îndrăgostit de soţul meu la prima vedere. Şi sunt la fel de îndrăgostită şi acum."

Robert Pattinson

Robert Pattinson este un romantic. Recent, actorul a declarat: "Cred în dragoste la prima vedere. De fapt cred că toţi îndrăgostiţii au avut parte de cel puţin o scânteie când s-au cunoscut. Când întâlneşti o persoană specială, e imposibil ca inima ta să nu simtă nimic." Se referă oare la idila sa cu Kristen Stewart?

Tom Cruise

Actorul trăieşte o poveste frumoasă de dragoste cu Katie Holmes, care a început din prima clipă în care s-au văzut. "Mi-am dat seama că o vreau de soţie din prima zi în care am întâlnit-o. Ce este interesant este că ea mi-a povestit că în adolescenţă visa să se căsătorească cu mine. Incredibil, nu?" povesteşte Tom Cruise.

Johnny Depp

Deşi au anunţat recent că se vor despărţi, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au trăit o poveste de dragoste frumoasă care a început din prima clipă în care s-au văzut. "Există un sentiment pe care nu-l pot explica, dar l-am avut în momentul în care au văzut-o prima dată pe Vanessa. Eram într-o perioadă în care o relaţie era ultimul lucru pe care mi l-aş fi dorit. Cu toate acestea, am vrut să fiu cu ea. Era imposibil să scap," îşi aminteşte Johnny.

Russell Brand

Chiar dacă relaţia dintre Russell Brand şi Katy Perry nu a rezistat, cei doi au împărtăşit sentimente frumoase. "Îndată ce am vazut-o pe Katy mi-am dat seamă că este fie dragoste, fie o contuzie. A fost prima întâlnire cu o femeie care mi-a dat emoţii," declara Russell despre momentul când a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină soţie. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 14 luni şi susţin că vor prieteni şi după divorţ. "O voi adora întotdeauna şi ştiu că vom rămâne prieteni", spune Russell Brand.