Hollywood: 5 vedete care s-au făcut de râs pe scenă

Vedetele sunt foarte atente cu imaginea lor, dar chiar şi aşa, nu pot evita întotdeauna momentele jenante. Unele fac pipi în pantaloni pe scenă, altele îşi expun tampoanele, iar altele iau contact cu solul în văzul tuturor. Iată cinci vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs pe scenă.

Amy Winehouse

Amy Winehouse s-a făcut de râs pe scena de la Belgrad, unde nu a cântat, ci a mormăit ceva pe limba ei. Vedeta era fie beată, fie drogată şi a decis să le dea fanilor săi nişte sfaturi, cu toate că abia reuşea să vorbească. Într-un final a coborât de pe scenă, dar turneul său mondial a fost anulat, inclusiv concertul său de la Bucureşti, de pe 15 august.

Fergie

Nimic nu poate fi considerat mai jenant decât să faci pipi pe tine, în faţa a zeci de mii de oameni. I s-a întâmplat lui Fergie, care a declarat ulterior că vezica ei a cedat pur şi simplu, pentru că a băut prea multe lichide înainte de concert şi nu a mai avut timp să meargă la toaletă. Din păcate pentru ea, purta o pereche de pantaloni care au lăsat totul să se vadă.

Beyonce Knowles

În timpul unui concert, Beyonce a căzut pe scenă, în special din cauza tocurilor enorme. Vedeta i-a rugat pe fanii săi care au filmat momentul să nu-l pună pe youtube. Se pare că au ignorat-o...

Mariah Carey

Mariah Carey este recunoscută pentru aerele sale permanente de divă. Dar într-un concert la începutul acestui an vedeta a luat contact cu solul în faţa a mii de fani, ceea ce probabil a adus-o ulterior cu picioarele pe pământ. Vedeta era însărcinată la acea vreme, dar din fericire, atât ea, cât şi gemenii săi nu au suferit în urma căzăturii.

Britney Spears

Britney este protagonista atâtor momente jenante pe scenă şi nu numai, încât este greu de ales unul. Totuşi, momentul în care şi-a arătat o parte din tampon pe scenă poate fi considerat cel mai jenant şi scârbos.

MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, scena, penibil, jenant