Hollywood: 5 vedete care s-au făcut de râs cu extensii proaste

Toate femeile îşi doresc un păr bogat şi frumos. Extensiile reprezintă soluţia cea mai la îndemână atunci când Mama Natură nu a fost foarte darnică. Însă, aceste extensii au nevoie de îngrijire specială, altfel vor arăta ridicol. Iată câteva dintre vedetele care au arătat penibil din cauza extensiilor.

Britney Spears

După episodul în care s-a ras pe cap în public, Britney a traversat o perioadă în care imaginea sa nu era una de admirat. Vedeta a apelat la extensii pentru a-şi recăpăta pletele blonde. Fără rezultate de admirat, vedeta fiind văzută în nenumărate rânduri cu părul neîngrijit.

Beyonce

Deşi are mare grijă de imaginea sa, Beyonce a fost şi ea surprinsă pe picior greşit. Imaginile de mai sus o trădează pe cântăreaţă şi demonstrează că podoaba capilară pentru care era invidiată, nu este tocmai naturală.

Nicole Richie

Nicole pare că s-a zgârcit când şi-a ales extensiile. Astfel că diferenţa dintre părul natural şi cel artificial este evidentă.

Christina Aguilera

Deşi cântăreaţa a fost înzestrată cu un păr bogat, vopsirea repetată l-a deteriorat. Astfel că vedeta a apelat la extensii. Însă culoarea roz nu a fost o alegere prea inspirată.

Paris Hilton

Nici măcar Paris nu a scăpat fără momente penibile provocate de extensii.